compacte magnetron – Kenmore 2017

De Kenmore 73093 is een 900-watt compacte magnetron die snel kookt dankzij het niveau van elektrische stroom. Zijn zwarte en roestvrij stalen buitenkant maakt het een aantrekkelijke aanrecht magnetron ook.

Overzicht

U kunt eenvoudig ontdooien diepvriesproducten met deze Kenmore magnetron dual ontdooien opties. U kunt gewoon voer gewicht in het eten voor de machine om te beslissen hoeveel tijd en energie die het nodig heeft, of stel de ontdooitijd jezelf. Deze magnetron heeft ook een kookwekker, die u kunt gebruiken zonder de hitte te draaien op, en een handige 30-tweede toets waarmee je de tijd toe te voegen zonder te stoppen het opwarmen. Je krijgt zes voorgeprogrammeerde kookopties: popcorn, aardappel, pizza plak, drank, diner plaat en diepvriesgroenten. Deze knoppen maken het bedienen van hoe lang verschillende voedingsmiddelen te verwarmen.

U kunt ook programmeren deze aanrecht magnetron, zodat het bespaart de aangepaste keuken vermogensniveaus en tijden voor bepaalde voedingsmiddelen. Met zijn meertraps koken vermogen, kunt u instellen om te koken op een hogere warmte en vervolgens automatisch te verminderen aan de kook. Dit is een geweldige tijd besparen, aangezien u niet hoeft te stoppen met alles wat je doet om de magnetron partway aan te passen door het proces om het kookproces gewenste resultaten te behalen.

The Kenmore’s kinderslot is een welkome veiligheidsvoorziening. Dit voorkomt dat de magnetron wordt ingeschakeld wanneer het niet hoort te zijn. Een nuttige eigenschap deze compacte magnetronoven omvat niet echter een sensor die bepaalt wanneer voedsel wordt gedaan door de temperatuur en vochtigheid en vervolgens wordt het apparaat automatisch. Dit zou laten je gewoon de magnetron te stellen en zich geen zorgen over te gaar uw maaltijd.

Onze keuken proeven, in het algemeen, bleek goed met de Kenmore. Gekookt voedsel moet 165 F bereiken intern veilig te zijn, en we hebben gebruik gemaakt van een digitale thermometer met een sonde aan temperaturen ons voedsel te controleren. Een bevroren macaroni en kaas maaltijd die we bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking bereikt 172 F; de knop aardappel gekookt een gewone aardappel voor zes minuten tot 205 F; een stuk pizza uit de koelkast, gekookt op 4-ounce pizza instelling van de magnetron, dat te bereiken 182 F. U kunt vertrouwen op deze magnetron om volledig te koken de meeste voedingsmiddelen in hun aanbevolen tijden.

De popcorn knop biedt drie keuzes: 1,75, 3 of 3,5 ounces. We kozen voor 3 ounces, waarbij de popcorn gekookt voor 1:50 minuten en uitstekende resultaten, met slechts vier unpopped kernels.

Een bevroren kids ‘maaltijd van kleine corn honden, frietjes en maïs was meer problematisch. We kookten het volgens de aanwijzingen op de verpakking, en twee corn honden kwam veilig op 184 en 177 F. De anderen waren slechts 147 en 160 F. Als we 30 seconden toegevoegde waarde van de kooktijd, de koeler corn honden kregen tot 184 en 176 F . de meeste microgolven in onze tests had wat moeite met deze maaltijd, maar dit is nog steeds een pijn.

De Kenmore 73093 is een krachtige compacte magnetron, dat ziet er goed uit en biedt nuttige preselectieknoppen die over het algemeen hun eigen voedsel te brengen om de juiste temperaturen. Het biedt andere handige functies, maar het ontbreekt sommige andere extra’s, zoals de tijdbesparende kooksensor, dat zou brengen op het niveau van de beste kleine magnetron.