voorbereiding op noodsituaties winkels – Wise Company 2017

Wise Company is een originele fabrikant die een eigen lijn van de kwaliteit van nood vistuig en gevriesdroogd bulk voedsel ontwikkelt, in tegenstelling tot sommige voorbereiding op noodsituaties winkels die materialen en voedsel verpakken en zetten hun merk sticker op hen. ondersteunende diensten van de winkel zijn bedoeld om je voor te bereiden op een crisis op je eigen handelen.

Overzicht

Wise Company is gespecialiseerd in de opslag van voedsel en als zodanig, is een van de beste survival food bedrijven over. Het heeft ook een goede selectie van 72 uur kit opties. Dit betekent echter niet veel in de weg van de doe-apparatuur aan te bieden als je geïnteresseerd bent in het samenstellen van je eigen noodpakket zijn.

Deze service biedt voorverpakte survival kits voor consumenten van alle soorten. Elke nood survival kit bevat 4-6 rugzakken die noodzakelijk voedsel, overleving fluitjes, EHBO-kits en Mylar dekens, onder andere producten. De twee weken, een-persoons survival kit bevat bijna alles wat je zou denken in een bug-out zak. Onder andere bevat brandstof tabletten, slaapzakken, werkhandschoenen, een waterfiltratie fles, een bandage kit en een aantal levensmiddelen pakketten. Er zijn ook speciale survival kits voor jagers en bikers. Hoewel er slechts één noodpakket specifiek voor uw auto, het is een goede. Het omvat een goede EHBO-kit, survival fluitje, hand-crank zaklamp, een aantal gevriesdroogde maaltijden en zelfs startkabels. Wise Company kreeg hoge punten voor zijn verscheidenheid van overleven packs.

Wise Company heeft een selectie van meerdere gangen maaltijden die niet de voorbereiding, en tal van gevriesdroogde zakjes die alleen water nodig vereisen. Hoewel er geen voorverpakt drinkwater opties beschikbaar zijn op deze site, kunt u kiezen uit verschillende waterfiltratie opties die u zal toestaan ​​om het water je beschikbaar hebt zuiveren.

De keuze survival eten is grotendeels gebaseerd voorgerecht, wat betekent dat de verkoop van basisingrediënten zoals meel of graan niet factor in deze dienst. Dit is niet een probleem als je wilt snel en eenvoudig maaltijden in een snuifje. Echter, als je een crisis culinair expert, zal je niet veel controle over wat er concreet gaat in je eten. Er zijn ook geen soja-vrij of pinda-gratis maaltijden in deze noodvoedselvoorraden, dus als je een allergie ofwel moet je kijken wat je te selecteren.

Een grote kracht van Wise Company is haar customer support en de voorbereiding op het onderwijs inhoud. De Wijs blog wordt regelmatig met waardevolle inhoud bijgewerkt. Het heeft informatieve data zoals alledaagse huishoudelijke artikelen die u kunt gebruiken voor eerste hulp, hoe je passen in de voorbereiding te houden voor een noodgeval, of hoeveel gevriesdroogd voedsel dat je bij de hand moet hebben. Dit bedrijf zet uiteraard aandacht aan deze blog. De meeste van de inhoud is zowel onderhoudend en leerzaam. De website is aantrekkelijk, goed georganiseerd en gemakkelijk te navigeren. De site bevat ook aantekeningen van gerespecteerde media persoonlijkheden als Dave Ramsey, George Noory en Ruth Engeland.

website Wise Company heeft een pagina met veelgestelde vragen die informatie over hoeveel voedsel is nodig om een ​​gezin en hoeveel water je nodig hebt voor elke maaltijd te voeden biedt. Als u vragen dat een snel antwoord nodig hebt, kunt u het bedrijf te bereiken door middel van sociale media, een e-mail contact formulier of via de telefoon. Het beste van alles, is er een online chat optie, die is een zeldzame eigenschap onder de voorbereiding op noodsituaties winkels. We vonden haar vertegenwoordigers aan deskundig en makkelijk om mee te praten.

Wise Company blinkt uit in zijn selectie van survival kits, opslag etenswaren en in de voorbereiding met het onderwijs en de hulp en ondersteunende diensten. Of u op zoek bent om te beginnen met een lange-termijn opslag voedselvoorziening of gewoon kopen een paar voedselpakketten voor een weekendje kamperen, Wise Company is een goede optie. Deze service ontbreekt in de opties voor de doe-apparatuur, maar heeft een goede selectie van 72-uur kits en een leuke survival kit voor uw auto. Deze dienst heeft een grote website met veel waardevolle inhoud. De Wijs blog en andere online bronnen zijn zowel educatief en onderhoudend.