onderwijskunde software – Algemene natuurkunde (Non-Calculus)

Algemene natuurkunde (Non-Calculus) is een educatieve science softwaretitel van MCH Multimedia. Deze applicatie is ontworpen om een ​​uitgebreide high school of college inleidende niveau cursus, compleet met instructie tekst en audio verklaringen door een professor te zijn. In feite is de software functioneert bijna als een goed ontworpen leerboek-zo, dat lijkt het logisch om te praten over elk onderwerp als een hoofdstuk. Dit is een inleidende cursus, maar het materiaal is uitdagend en zeker bedoeld voor de meer gevorderde middelbare scholieren. De cursus vereist enige achtergrond in de wiskunde-ten minste een basiskennis van wat algebra en meetkunde principes. Een van de eerste hoofdstukken is een nuttig overzicht van de benodigde wiskunde.

leermiddelen

Instructie in het MCH Multimedia’s General Physics (Non-Calculus) is grotendeels op tekst gebaseerd. Echter, het maakt goed gebruik van leermiddelen die niet mogelijk is in een traditionele leerboek zou zijn. Het scherm is klein en de tekst wordt weergegeven in korte, beheersbare brokken. Op deze manier kunnen studenten gemakkelijk concentreren op slechts één hoofdgedachte alvorens over te gaan naar iets anders.

De meeste pagina’s hebben ook audio instructie. Dit geluid is niet alleen een stemhebbende versie van de tekst, in plaats van dat het een extra uitleg over hetzelfde onderwerp. Deze functie simuleert het hebben van een leraar of een professor uit te leggen wat je leest in uw boek, die nuttig zijn voor auditieve leerders zal zijn. U kunt er ook voor kiezen het geluid uit te schakelen. Niet elke pagina heeft dit audio instructie, en er is niets om aan te geven welke pagina’s audio beschikbaar zijn. Het zou leuk zijn om een ​​afbeelding van een soort die waarschuwt gebruikers verwachten audio op een bepaalde pagina te zien.

Deze toepassing maakt gebruik van animaties die variëren van eenvoudig tot complex. Een van de meer complexe animaties illustreert principes van de algemene relativiteitstheorie door het tonen van een enkele gebeurtenis (blikseminslag een trein) vanuit twee verschillende invalshoeken. Omdat de natuurkunde is de studie van de materie en de krachten van de natuur, de animaties in de natuurkunde tutorials zijn bijzonder overvloedig en behulpzaam. Het programma maakt ook uitstekend gebruik van tabellen en grafieken om ideeën die niet voor de hand liggende of beton te illustreren.

De meeste (maar niet alle) van de afdelingen omvatten post-learning quizzen. Op deze manier kunnen leerlingen hun eigen leren te controleren en te zien welke onderwerpen zij niet volledig hebben begrepen. De quizzen hebben over het algemeen tips en uitleg beschikbaar als studenten vast komen te zitten.

Andere hulpmiddelen zijn onder andere toegang tot een elementaire rekenmachine en online bronnen op de website van MCH Multimedia, zoals een periodiek systeem, wiskundige principes en vergelijkingen en tabellen van handige informatie met betrekking tot de fysica. De software heeft ook een notebook functie. Hoewel het idee van een geïntegreerd aantekeningen tool is een goede, de virtuele notebook is niet zo functioneel als een traditionele notebook of tekstverwerker. U kunt de tekst niet formatteren, en zodra u een noot invoert, kunt u niet bewerken. Deze tool kan nuttig zijn voor sommige studenten zijn, maar anderen kunnen vinden het maken van aantekeningen met een pen en papier een makkelijker fit.

onderwerpen

Een van de stand-out gereedschappen in Algemene natuurkunde (Non-Calculus) is de functie Zoeken. Dit is in feite een doorzoekbare index waarbij de leerlingen om de lessen te zoeken naar een bepaald woord of een zin. Uit de zoekresultaten kunnen studenten navigeer naar de gevonden pagina’s, en zij zullen zien hun zoekterm gemarkeerd op de pagina.

Deze educatieve wetenschap software is ontworpen om diepgaande instructie te geven in de natuurkunde. Het heeft betrekking op de onderwerpen die je over het algemeen zou verwachten te zien in een geavanceerde high school natuurkunde cursus of een inleidende college cursus.

Onderwerpen die in MCH Multimedia’s General Physics (Non-Calculus) cursus

Algemene natuurkunde (Non-Calculus) is vrij eenvoudig te installeren. U kunt een fysieke schijf kopen of kiezen voor een internet download. We kozen voor het downloaden en vond dat de installatie was vrij eenvoudig. We hadden een klein probleem in Vista, maar een e-mail naar het bedrijf snel opgelost de kwestie. Zodra u het programma hebt geïnstalleerd, zult u activeringscodes van MCH Multimedia nodig om het te activeren.

Met behulp van deze educatieve wetenschap software is ook eenvoudig. Er is een heleboel informatie, en het vinden van je weg kan lastig zijn op het eerste. Echter, als je eenmaal onder de knie krijgen van de manier waarop de informatie wordt georganiseerd te krijgen, navigatie is vrij eenvoudig. Aan de rechterkant van het scherm is een navigatiebalk waarin je laat zien waar je bent in elk hoofdstuk. Wanneer u klikt op ander hoofdstuk secties, zie je verschillende rubrieken die u kunt openen. Er is ook een werkbalk aan de rechterkant van het scherm. Vanaf hier kunt u navigeren naar het hoofdmenu, hoofdstukken, de notebook en de inhoudsopgave. De inhoudsopgave markeert de secties studenten hebben al met een vinkje bezocht, hen te helpen bijhouden waar ze zijn. De Find gereedschap en het quizvragen voor het hoofdstuk kan ook worden benaderd vanuit deze werkbalk. De laatste knop op de werkbalk zal het geluid te dempen.

De in-programma help menu leidt u naar de website van MCH Multimedia’s. Daar vind je een fysiek adres en een e-mailadres te vinden om contact op te nemen voor technische ondersteuning. In onze e-mail communicatie met MCH Multimedia, vonden we dat ze behulpzaam en reageerden op onze vragen zijn.

Makkelijk te gebruiken

Algemene natuurkunde (Non-Calculus) is een uitgebreid stuk van onderwijskunde software. Het is ideaal voor geavanceerde middelbare scholieren of inleidende studenten op zoek naar een complete cursus in de fysica. De applicatie kan ook nuttig zijn voor studenten die willen hun schoolwerk te vullen, of voor iedereen die wil opfrissen algemene fysica op dat niveau. De diepte van de inhoud en de verscheidenheid aan leermiddelen (tekst, audio, tabellen, grafieken en animatie) maken Algemene natuurkunde (Non-Calculus) een grote educatieve science keuze software voor studenten die willen een stand-alone, diepte-science cursus .

Help / Ondersteuning

Overzicht