mobiele telefoons – YotaPhone 2, 2017

Na het maken van een plons houdt toezicht op de International CES, is het YotaPhone 2 eindelijk op reis over de Atlantische Oceaan. De robuuste, bescheiden apparaat ziet er niet veel op het eerste gezicht, maar je hoeft alleen maar draai het om te beseffen dat dit geen gewone smartphone. Naast een standaard, 5-inch 1080p AMOLED-scherm aan de voorzijde, de YotaPhone 2 heeft een touch-gevoelige e-ink display aan de achterklep. Dat scherm geeft je een geheel nieuwe manier om te communiceren met uw telefoon.

Overzicht

Net als alle andere e-ink schermen, secundaire scherm de YotaPhone is altijd op, maar alleen gebruik maakt van de macht als het werkt pixels – iets dat, naar verhouding, niet vaak gebeuren. U kunt het op te zetten met een wallpaper die effectief verandert het ontwerp van de achterklep is. U kunt ook activeren een aanpasbare meldingen center of gewoon laat het op je favoriete roman, keek naar beneden en het nemen van een paar pagina’s van fictie om de tijd door in een lift. Op het display kunt u uw telefoon gebruiken zonder verbruiken bijna alle macht, effectief het transformeren van een glansloos 2500 mAh batterij in iets dat kan duren dagenlang zonder opladen.

Het hebben van een e-ink scherm ingebouwd in uw smartphone is een functie die we nooit wisten dat we wilden. Het opent een schare van handige mogelijkheden, zoals het hebben van een basis zoeker voor hoogwaardige, achter-camera selfies. U kunt de teksten in het theater te controleren, zonder de moeite iemand om je heen, of gewoon een altijd zichtbaar kalender en analoge klok boven op uw bureau.

e-ink scherm van de YotaPhone 2 is ongetwijfeld leuk en nuttig. Helaas, de rest van het apparaat is niet te spannend. De 8-megapixel camera is goed, maar het duurt een beetje tijd om zich te concentreren en kan huiveren door middel van kleuren als het probeert om de beste balans voor een scène te vinden. De 2.3 GHz processor aankan apps prima, maar niet dezelfde pittig, vocht user experience die je krijgt van andere paradepaardjes bieden. Ook, terwijl de totale constructie van het apparaat is stevig, het mist de esthetische flair die je in een Apple of HTC telefoon.

Simpel gezegd, het YotaPhone 2 is een top smartphone die een plekje in onze lineup verdient. Hoewel het is geprijsd op dezelfde rij als de nieuwste apparaten van Motorola en Samsung, is het niet de kracht en polijsten van een echte vlaggenschip.

In onze review van de beste smartphones in de wereld, we zelden verrast door afzonderlijke functies. secundaire e-ink display van de YotaPhone 2’s lijkt misschien een gimmick op het eerste, maar het zal je omzetten als je eenmaal begint te gebruiken. Omdat het dezelfde prijs als krachtiger, het vlaggenschip apparaten, het kopen van een YotaPhone betekent trading mogelijkheden voor veelzijdigheid. Als dat is een afweging je bereid bent te maken, dan heb je een telefoon die zeker indruk op je vrienden te hebben.