incassobureau diensten – Alternative Collection Solutions 2017

Alternative Collection Solutions, ook wel bekend als ACS, is een schuld recovery service die alle van de basiscollectie diensten, zoals het schrijven van brieven en rechtszaken kenmerkt. Het biedt ook landelijke dekking en een online systeem om uw accounts beter te beheren. Daarnaast ACS biedt enkele van de beste customer service die we van een incassobureau dienst tegenkwamen tijdens onze review.

Overzicht

Dit incassobureau biedt de basisdiensten die u nodig hebt in een incasso-organisatie. Het stuurt brieven naar uw debiteuren, iedere steeds zwaarder en agressief. Als juridische stappen moeten worden genomen, rechtszaken diensten zijn beschikbaar om u te helpen de betaling voor delinquent accounts uw debiteuren ‘te herstellen. Daarnaast ACS biedt skip-tracing diensten, wat handig functie die de top incassobureaus bieden ook. Met deze service, ACS werkt hard om elke debiteuren die overgeslagen stad om te voorkomen dat het betalen van hun schulden kunnen hebben vinden. ACS heeft de middelen om die individuen, waar ze kunnen worden verstopt te vinden.

ACS verzamelt in Canada en de Verenigde Staten. Echter, dit incassobureau niet de omvangrijke collectie buitenlandse diensten in andere landen en over zee├źn die je kunt vinden met een aantal soortgelijke collectie recovery-diensten, dat is een nadeel te bieden.

Over het algemeen, ACS heeft een sterke reputatie. Het is een licentie en gebonden incassobureau. Het is ook een lid van de Vereniging van Credit & Collection Professionals, het handelsrecht League of America en de Commercial Incassobureau Association. Ondanks dit, we nog steeds over klanten ‘ervaring met het bedrijf vond een aantal negatieve reviews online. Echter, deze negatieve beoordelingen waren niet zo talrijk als die van andere incassobureaus we beoordeeld.

Een van de opvallende kenmerken van deze incasso dienst is de online toegang. U kunt uw accounts informatie 24 uur per dag te bekijken. Na deze informatie beschikbaar is voor u te allen tijde is een groot voordeel, omdat vele collecties bedrijven niet elke vorm van controle of weergaveopties bieden.

Dit incassobureau veel indruk op ons gemaakt met zijn customer support. De website van het bedrijf, geeft weinig details over de service en de mogelijkheden die het biedt. Echter, wanneer we een onderzoek naar het bedrijf te vragen om aanvullende informatie, kregen we een antwoord snel dat de antwoorden bevatte op al onze vragen. De vertegenwoordigers waren vriendelijk en eenvoudig en niet onze tijd te verspillen. Onze interacties met deze collectie bedrijf behoorden tot de meest aangename die we ervaren in vergelijking met alle van de diensten die wij met gecommuniceerd.

Daarnaast kunt u een aantal getuigenissen en reviews te bekijken op de website van deze collectie bedrijf. Dit geeft meer informatie over hoe dit bedrijf werkt en wat maakt haar dienstverlening waardevol.

ACS heeft echt veel te bieden als je kijkt naar delinquent accounts te herstellen. Het bedrijf biedt alle van de basiscollectie diensten die andere diensten die wij bieden ook beoordeeld, samen met skip tracing. Het verzamelt zich in de Verenigde Staten en Canada, maar veel andere diensten hebben meer buitenlandse collectie opties beschikbaar. Echter, heeft het een sterke reputatie, dus je vertrouwen met deze incassobureau kan hebben. Plus, de klantenservice is uitstekend. Onze interactie met dit bedrijf waren enkele van de beste die we hebben meegemaakt. ACS is een incasso service die voldeed aan onze verwachtingen en levert de middelen die u nodig hebt om uw geld terug te krijgen.