friteuses – Breville Smart Fryer, 2017

De Breville Smart Fryer is uniek onder de concurrentie vanwege de gunstige presets voor tijd en temperatuur voor het bakken van specifieke voedingsmiddelen. Het verwarmt ook olie op de juiste temperatuur constant resultaat en herstelt de temperatuur sneller dan de meeste frituurpannen we getest. Dit is een van de beste friteuses die we hebben gebruikt, en het produceerde knapperig, heerlijk eten elke keer. We bekroond met de Breville Smart Fryer de Top Tien beoordelingen Silver Award.

prestatie

Hoewel de Breville Smart Fryer de beste gebraden kip en patat niet produceerde, kwam dicht – en met een beetje meer experimenteren temperaturen en tijden, we erin geslaagd om een ​​sweet spot met dit toestel te vinden. Volgens dezelfde testmethode we gebruikt voor alle van de elektrische friteuses in onze line-up, de kip kwam knapperig en lekker. Het vochtgehalte was bijna perfect.

In onze Franse frietjes test, hoewel, de testers werden verdeeld. Hoewel de frietjes waren niet zo knapperig als ze waren uit andere friteuses, werden ze grondiger gekookt. De binnenkant van elke Friet was iets romig en zacht, en de buitenkant was goudbruin en krokanter. Met behulp van de presets “1 Fry” en “2 Fry,” wij vinden dat dat de temperatuur op de tweede bak was niet hoog genoeg om echt de frietjes krokant – maar niet iedereen houdt krokante frietjes. Ook de Breville Smart Fryer heeft een handmatige instelling, zodat u de temperatuur aan te passen en de timer maar je wilt (tot 400 graden F, in ieder geval).

We begonnen met een timer toen we op het apparaat en begon prepping voedsel te frituren. Wat ons verraste was dat slechts negen minuten later, de friteuse was klaar – en we zouden nauwelijks afgewerkt drogen onze gesneden aardappelen. Dat is de snelste van een friteuse is klaar voor gebruik in een van onze tests geweest. Na de eerste paar batches van frituren, wij gemerkt hoe lang het duurde voordat de friteuse terug te keren naar 375 graden F, en waren verrast om te zien het duurde slechts drie minuten naar de oorspronkelijke temperatuur terug te krijgen. Dit betekent dat u kunt frituren batch te houden nadat batch en nauwelijks missen een beat. De olie niet afkoelen zo veel dat je vettige frieten of droge vlees zou hebben.

Deze friteuse heeft bijna vier liter olie, dus je hebt genoeg ruimte om te frituren. De mand is aan de kleine kant, hoewel, zodat u alleen kunt bakken tot 2,3 ponden voedsel in een keer – maar dat is het equivalent van vijf porties kip.

De Breville Smart Fryer is niet moeilijk te gebruiken, echt, maar het heeft wel een leercurve. De presets zijn bedoeld om ervoor te braden makkelijker, maar je nodig hebt om te wennen aan de besturing. De knop kunt u selecteren en blader door het menu van presets, de timer en de thermostaat. Als je eenmaal hebt bedacht, hoewel, het is gewoon een kwestie van een druk op de startknop en het toevoegen van je eten zodra de friteuse deuken op je af.

Gemak

Reinigen van friteuses is niet een leuke taak voor iedereen. Aftappen van de olie was niet bijzonder moeilijk – trek je de olie trechter en giet de olie uit een hoek, dus het kan rommelig als je niet voorzichtig bent. Alle onderdelen, met uitzondering van het netsnoer en het verwarmingselement, kunnen worden gegooid in een vaatwasser, maar we gewassen alles met de hand. We moesten elk stuk schoon tweemaal tot vette resten te verwijderen. Ook weven de mand leek te ruwer dan manden andere friteuses ‘zijn, dus sponzen en andere materialen heen stuiteren op de metalen vaak.

Alle handige functies die je zou verwachten op een huis frituurpan zijn inbegrepen bij de Breville Smart Fryer. Het LCD-display licht op wanneer u de stekker van de friteuse in, en je krijgt een indicatie wanneer de friteuse klaar is voor gebruik. De timer houdt de verstreken tijd en laat u weten bij het bakken is voltooid. Er is een kijkvenster, hoewel we nooit deze nuttig gevonden – ze beslaan bijna onmiddellijk en niet duidelijk genoeg voor u om de frituren voedsel zien.

Van alle friteuses in onze line-up, deze registreerde de laagste buitentemperatuur op slechts 90 graden F. De immersie-stijl verwarmingselement betekent dat de buitenkant van de friteuse niet zo heet als de andere modellen krijgt. De geventileerde deksel voorkomt olie spatten rond uw keuken – en op je. Hoewel de magnetische veiligheidskoord frustrerend kan zijn als het wordt steeds afgeslagen van de zitting, het is een uitstekende veiligheidsmaatregel – als er een brand, kunt u de stroombron vrijwel onmiddellijk te snijden.

Breville niet bieden de beste garantie voor friteuses die we hebben gezien, maar voor een jaar uw aankoop is gegarandeerd vrij van gebreken te zijn – in delen of arbeid. U kunt de handleiding in digitale vorm te vinden op de website van Breville, samen met gidsen om u te helpen alles te weten over uw friteuse.

Als frituren voedsel is nieuw voor je, de Breville Smart Fryer maakt het eenvoudig en gemakkelijk aan de slag met de vooraf ingestelde tijden en temperaturen voor specifieke levensmiddelen. Het verwarmt ook sneller en nauwkeuriger dan een van de andere friteuses die we hebben gebruikt. Hoewel het een beetje moeilijker te reinigen dan anderen, we denken dat dit een van de beste friteuses voor thuisgebruik.

Veiligheid

Garantie & Ondersteuning

Overzicht