font dienst – Chank

Chank Company, opgericht door Chank Diesel, gelanceerd Chank.com in 1996. Deze site biedt unieke levendig, dartel en opschepperige ontwerpen, velen gemaakt door Chank Diesel zelf. Sommige van fonts Chank worden ook verdeeld door de [T-26] Font Company, My Fonts en Monotype Imaging .; Chank heeft de mogelijkheid om lettertypen uit het handschrift te creĆ«ren en unieke, exclusieve lettertypen voor logo’s, zakelijk gebruik of de verpakking van een product te ontwikkelen. Hun fundamentele licentie dekt maximaal vijf gebruikers met twee printers of multi-licenties zijn beschikbaar op aanvraag .; Echter, ze niet bieden geavanceerde zoekopties of lettertype creatie of editing tools.

Makkelijk te gebruiken

De site is zeer eenvoudig te navigeren, het verstrekken van verklarende links naar elk scherm. Weergegeven op de homepage zijn ook een aantal links naar de top aanbevolen lettertypen .; De manier waarop consumenten zoeken naar lettertypen op Chank is een beetje anders dan alle andere lettertype services website. Zij kan aantonen een beetje verwarrend te zijn en maakt het een beetje moeilijk om te zoeken naar een bepaald lettertype. Er is geen zoekbalk te typen in een lettertype of het ontwerp, in plaats van het heeft een tab te klikken. Wanneer u klikt op het tabblad “Chank Fonts”, wordt u naar een pagina die een lijst van fonts wordt weergegeven. Van daaruit kunt u kiezen welk lettertype je het beste bevalt .; We zagen geen andere optie voor het zoeken in de archieven van deze site, waardoor het een beetje vervelend na een tijdje maakt.

Chank biedt vele opvallende lettertype ontwerpen die beschikbaar zijn door middel van individuele download of fontpaks zijn. De lettertypen zijn beschikbaar in PostScript, TrueType of OpenType-formaten .; Dit bedrijf biedt een aantal lettertypen voor zo laag als $ 10 en biedt onderdak aan een nieuwe sectie release ontwerpers op de hoogte van de meest verse beschikbare fonts te houden. U kunt ook kopen ‘Chank’s Legacy Collection Fontpak’, die meer dan 200 fonts voor $ 639 omvat .; Chank’s alfabetten zijn de Europese symptomen zoals ernstige, acute en circumflexen met klinkers.

Het downloaden van lettertypen vormen deze website is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Je moet een e-mailadres, factuuradres en een credit card nummer te verstrekken.

Chank biedt een aantal unieke diensten, waaronder “Go Font Yourself.” Deze dienst zorgt voor aangepaste lettertypen uit het handschrift tegen een redelijke prijs. Chank ook posten een sectie met de titel “Hoe maak ik mijn eigen Fonts” die stap-voor-stap instructies over hoe om aangepaste lettertypen met behulp van Adobe Streamline of Macromedia Fontographer bouwen geeft.

De hulp en ondersteuning is uitstekend. Door middel van gratis telefonische ondersteuning en e-mailcontacten, moet je geen probleem om uw vragen beantwoord. Ze bieden ook een uitgebreide FAQ sectie en andere extra functies.

feature Set

Chank is een nieuw tijdperk website met leuke en interessante ontwerpen die niet kan worden gevonden in vele andere plaatsen. Hun lettertype selectie is echter beperkt en heeft niet zo veel functies als onze top sites. Voor een lettertype dienst met meer mogelijkheden verwijzen naar fonts.com.

Gemak van Download

beschikbare Hulpmiddelen

Help / Ondersteuning

Overzicht