Flash Tutorial – IWA-HWG

IWA-HWG’s leerprogramma website biedt een veelheid aan Flash en algemene webdesign cursussen. In tegenstelling tot andere Flash zelfstudie sites, zijn de online cursussen daadwerkelijk geleid door live-instructeurs. Elke cursus wordt gegeven door een online instructeur die samenwerkt, beantwoordt vragen en evalueert oefeningen ingevuld voor de klas. Hierdoor wordt elke klasse aangeboden op een geplande tijd. Het gebruik van levende instructie leuke bonus voor het leren tegen een lage kostprijs. Elke klas kost ongeveer $ 80-100 met sommige klassen kost meer. Klassen kunnen zelfs worden genomen voor permanente educatie studiepunten.

Kwaliteit van de cursussen

opvallende kenmerken

Studenten kunnen ook communiceren met andere studenten via een online prikbord en werken aan projecten samenvoegen. IWA is een toonaangevende web-standaarden vereniging die betekent dat de werkgevers zullen zien dat klassen afkomstig van de website van IWA-HWG zijn gerenommeerde. De website biedt ook de certificaten van voltooiing voor het nemen van een bepaald aantal klassen.

De lessen worden gegeven door middel van een online klaslokaal met online lezingen, oefeningen en projecten. Studenten kunnen leren hoe om nieuwe kennis over Flash te integreren in praktische toepassingen. Leraar feedback kunnen studenten helpen te groeien met hun ontwerp en animatie vaardigheden. Hun grote selectie van cursussen in web design zal helpen de studenten meer informatie over de algemene web design en hoe Flash geïntegreerd kunnen worden in een effectieve webpresentatie.

IWA-HWG biedt verschillende niveaus van Flash courseware die zowel de basis van Flash en geavanceerde concepten. Ze bieden ook cursussen voor gevorderden in de graphics, het ontwerp en webdesign. Beginnende studenten kunnen eenvoudig beginnen met het begin van level cursussen in web design, samen met een inleidende cursus in Adobe Flash.

De website biedt een aantal belangrijke functies die het opvallen tussen haar collega’s. Het gebruik van levende instructeurs is waarschijnlijk de grootste kenmerk dat de studenten zullen tegenkomen. Terwijl de meeste online zelfstudie sites bieden video-instructie, de cursussen op de website gebied IWA-HWG is een combinatie van de leraar geleide courseware met extra projecten. De site biedt CEU credits voor aspirant-studenten die wensen om hun kredieten over te dragen in een ander programma. Een ander kenmerk zelden gevonden op zelfstudie sites is een message board voor interactie met andere studenten en docenten. Studenten kunnen berichten achterlaten en bespreek klasse materiaal door de raad van bestuur.

Ervaringsniveau

Veel cursussen hebben betrekking op de laatste edities van Flash en andere toepassingen. De lessen in het algemeen betrekking op inhoud die compatibel is met CS3 en CS4-versies van Adobe-producten, waaronder Flash is. Studenten met eerdere versies van Flash-inhoud die eerder nodig kan het nodig zijn om te kijken naar andere leerprogramma websites.

Hulp wordt gegeven via een online e-mail systeem samen met de instructeur en de leerling interactie. De message board kan worden gebruikt om vragen te stellen of te communiceren met anderen. Lidmaatschappen zijn dat de kosten van klassen omvatten en leiden tot meer interactie met de baan personeel.

IWA-HWG biedt unieke online cursussen die veel onderwerpen van web design technologie, waaronder Flash-media te dekken. Het gebruik van de leraar leidde docenten kan helpen de studenten leren het materiaal bedekt met een meer effectieve manier. Terwijl de cursussen zijn iets duurder dan andere leerprogramma websites, kunnen de studenten verzekerd zijn van de kwaliteit van het onderwijs. Terwijl andere les websites uitsluitend een beroep kan doen op de video-instructie, het gebruik van levende instructeurs scheidt IWA-HWG afgezien van de concurrentie.

Kenmerken

versies

Hulp en ondersteuning

Overzicht