facial analyzer – Compumatic Time Facial Analyzer 2017 – Top Tens

De Compumatic Time CFR-20/20 Gezicht Reader Biometrische gezichtsherkenning systeem is een tijdklok die scant en controleert elke werknemer door het gezicht, effectief een einde problemen met frauduleuze maatje-punching regelingen. Het biedt ook een manier om de juistheid van uw loonadministratie te waarborgen.

Met deze inrichting, is er geen behoefte aan tijd kaarten of badges; Het werkt met de terminal en inclusief software voor gezichtsherkenning. Het biedt wel de mogelijkheid om te pinnen en badge kaarten te gebruiken, en het kan ondersteunen totaal 10.000 gebruikers met deze methoden. Recht uit de doos, slaat tot 200 gezicht templates, en de basis software heeft opbergruimte voor 25 medewerkers. Als je meer wilt, kan het uit te breiden naar een onbeperkt aantal gebruikers door middel van aangepaste software en door het betalen van een extra vergoeding, waardoor dit gezicht analyzer software geschikt is voor zowel kleine als grote bedrijven omvatten.

Het gebruik van dual HD camera-technologie te verwerven en vastleggen van de kaartbeeld van een gezichtsbehandeling profiel 3D, dit systeem identificeert medewerkers met een nauwkeurigheid. De image recognition software is ook in staat om te scannen in slecht verlichte omgevingen, zoals een gang, met zijn infrarood licht.

Het heeft betrekking op de typische pay functies zoals punch afronding; automatische lunch aftrekken; ziek, persoonlijke en vakantie tijd; en overuren. Het werkt ook voor verschillende periodes, inclusief vergoedingen wekelijks, tweewekelijks en semi-maandelijks. De gegevens worden opgeslagen, automatisch een back-up en beveiligd met een wachtwoord voor extra veiligheid. Daarnaast biedt tal kleurcode rapporten, waardoor ze eenvoudig te bekijken, en is compatibel met een groot aantal payroll-programma’s, met inbegrip van QuickBooks.

De Compumatic Time CFR-20/20 Gezicht Reader Biometrische gezichtsherkenning systeem is voorzien van een 3-inch TFT-kleurenscherm en een intuïtief menu voor de installatie en navigatie. Het draait op uw bestaand netwerk en installeert via een Ethernet-kabel. De informatie is ook te downloaden met behulp van een USB flash drive. Een constante verbinding computer is niet nodig, en de back-up batterij houdt het systeem functioneren in het geval van een stroomstoring.

Er zijn tal van accessoires beschikbaar om de capaciteit voor de werknemers te verhogen en de veelzijdigheid van het systeem met inbegrip van de Compumatic-CT101-Professional software, die tot definieert 999 verschillende ploegen, biedt revisie zone controle voor ongeautoriseerde overuren, en tracks betaalde en onbetaalde pauzes alsook vroege en late punch rapportage.

De Compumatic Time CFR-20/20 Gezicht Reader Biometrische gezichtsherkenning systeem biedt een manier voor werkgevers om werknemers aanwezigheid en stiptheid, terwijl ook omarmen technologie die de nauwkeurigheid loonlijst verhoogt volgen. Terwijl de software is te upgraden naar een onbeperkt aantal werknemers, kan elke scanner alleen omgaan met maximaal 200 werknemers via gezicht scan. Als u meer medewerkers, moet je proximity badges of PIN-codes gebruiken voor maximaal 10.000 medewerkers of voeg extra lezers aan het systeem.