enterprise content management systeem – M-Files 2017

Tientallen, misschien honderden, documenten worden gemaakt, bewerkt en gedeeld in uw bedrijf op een dagelijkse basis, die kan het beheren van bestanden een strijd. M-Files DMS is een enterprise content management oplossing die wegneemt deze frustratie. Deze ECM-oplossing is een van de meest gebruiksvriendelijke systemen beschikbaar. Het biedt een verscheidenheid van het management functies, zoals versiebeheer, integratie en document imaging om ervoor te zorgen uw bestanden zijn gemakkelijk te vinden, te bewerken en veilig. Dit systeem biedt ook uitstekende beveiligingsfuncties zoals back-ups, audit trails en machtigingen, die alle helpen vertrouwelijke bedrijfsinformatie te beschermen. Met al dat M-Files biedt voor het beheer van de bestanden van uw bedrijf, is het gemakkelijk te zien waarom dit digitale document management oplossing is een van de beste in de wereld.

Management & Collaboration

M-Files ontving de hoogste waardering voor de verscheidenheid en de kracht van hun management functies. Dit systeem kunt u trefwoorden toevoegen aan opgeslagen documenten. Het biedt ook full-text-mogelijkheden, zodat u het hele lichaam van een document te zoeken naar een specifiek woord, term of zin. Deze tool helpt u alle inhoud die is gekoppeld aan een specifieke term te vinden.

Een van de opvallende kenmerken van deze enterprise content management software is de geautomatiseerde workflow-oplossing. M-Files kunt u een aangewezen workflow voor uw documenten te creëren. Dit betekent dat wanneer een document is goedgekeurd, bewerkt of beoordeeld, wordt deze automatisch naar de volgende aangewezen persoon gestuurd. Deze persoon kan een e-mail waarschuwen hen een document is klaar en beschikbaar te worden benaderd te ontvangen. Deze krachtige workflowoplossing overbodig fysiek doorgeven van documenten die vaak verloren kan worden. Het zorgt er ook voor het document wordt gezien door alle nodige personeel.

M-Files biedt ook uitstekende integratiemogelijkheden. U kunt de M-Files direct te integreren met Microsoft Office, waardoor de workflow proces soepel verlopen en het waarborgen van de documenten van uw bedrijf veilig worden opgeslagen en gemakkelijk toegankelijk. U kunt ook bekijken en bewerken van al uw bestanden direct in een Microsoft Office-programma. Bovendien, M-Files is compatibel met AutoCad.

M-Files kunt u gemakkelijk te openen, bekijken en alle bestanden en documenten te bewerken. U kunt bestanden opslaan in elk formaat zoals PDF. U kunt ook hyperlinks en snelkoppelingen maken naar bestanden, waardoor het nog makkelijker om de documenten die u of een andere werknemer kan het nodig vinden. Daarnaast waren we onder de indruk van de mogelijkheid om templates met M-Files te creëren. Met slechts een paar klikken, kunt u een voorstel of een ander type document te maken. Dit bespaart u een hoop tijd, vooral als u meerdere soortgelijke documenten te maken op een regelmatige basis.

Versiebeheer is ook opgenomen met M-Files, waarmee u toegang tot de nieuwste en eerdere versies van een document. Zelfs als het bestand meerdere malen bewerkt en door meerdere personen, dan kunt u altijd toegang tot de meest recente inhoud. Dit voorkomt verspillen veel tijd om duplicaat veranderingen in het bestand.

Document Tools & Integratie

De veiligheidsmaatregelen die door M-Files voldeed aan onze vol verwachtingen. U kunt instellen voor specifieke documenten, wat betekent dat alleen bepaalde personen mogen bekijken, te bewerken of een bestand te verwijderen. Als een bestand niet is toegestaan ​​om een ​​individu, zal het niet verschijnen wanneer ze zoeken voor het document.

Bovendien, dit document management systeem biedt een uitstekende controle opties. U kunt alle eerdere versies van een document bekijken en zien welke wijzigingen zijn aangebracht. U kunt ook documenten in en uit, die ervoor zorgt dat slechts één persoon tegelijk wijzigingen aanbrengt in een bestand.

Een van de voordelen van het gebruik M-Files is hun backup-mogelijkheden. U kunt op de automatische geplande back-ups, zodat alle documenten beschikbaar zijn, ongeacht wat ramp kan gebeuren.

Bij het werken met een aanzienlijke hoeveelheid belangrijke gegevens, moet je dingen soepel te laten verlopen. Als er problemen, vragen of problemen rijzen, je iemand beschikbaar om te helpen nodig. M-Files biedt uitstekende ondersteuning opties, waaronder e-mail en telefonische ondersteuning. We zouden graag live chat-opties te zien, maar dit is geen noodzaak. Er zijn ook veelgestelde vragen op de website van M-Files die u kunnen helpen met vele vragen die u heeft.

Daarnaast zijn er een handvol van online middelen die beschikbaar zijn om u te helpen met deze enterprise content management oplossing. Er zijn tips en gidsen, brochures en video’s om u te helpen. U kunt ook toegang krijgen tot de gemeenschap op de website van M-Files, die aanvullende informatie en technische begeleiding biedt.

De M-Files enterprise content management systeem heeft onze verwachtingen overtroffen. We waren indruk van de eenvoud van het systeem, samen met de diepte van eigenschappen die het biedt. M-Files biedt een groot aantal tools die uniek zijn voor een onderneming CMS zijn, zoals back-up mogelijkheden en een uitgebreide selectie van online bronnen. M-Files is een uitstekende optie om te helpen bij het beheren van de bestanden en documenten voor uw grote bedrijven en is een digitaal document management systeem dat onze hoogste aanbeveling ontvangt.

Beveiliging & Compliance

Help en ondersteuning

Overzicht