endpoint beveiligingssoftware – Panda 2017

Panda Security blijft nieuwe technologieën te ontwikkelen voor de bestrijding van malware, en het is één van de eerste beveiligingsbedrijven om cloud-gebaseerde bescherming te bieden. Panda Security heeft een breed scala van beveiligingsproducten voor consumenten en bedrijven die zowel software en cloud-gebaseerde oplossingen. Om de parameters van deze set van beoordelingen te passen, hebben we gekeken naar Panda Security for Business, dat is een on-premise endpoint beveiliging pakket dat Panda AdminSecure, Security for Desktops, Security bevat voor File Servers en Security for Commandline modules.

Overzicht

Panda AdminSecure kunnen endpoints beheren, zoals servers, pc’s, gateways en laptops. Deze bijzondere beveiligingsoplossing van Panda niet inbegrepen Admin Tools voor mobiele telefoons of Macs. AdminSecure kunnen implementeren, installeren en configureren van de beveiliging voor een eindpunt zij beheert en bevat tools voor het verwijderen van eerder geïnstalleerde beveiligingssoftware voordat u Panda. Het omvat een gecentraliseerde quarantaine zodat admins potentiële beveiligingsrisico’s kunt beheren en verwijdert nieuwe, onbekende bedreigingen met behulp van een tool genaamd SmartClean2. Het is compatibel met de Microsoft Active Directory, of u kunt de software met hulpmiddelen, zoals Tivoli inzetten. Om u te helpen verminderen van vertraging, kan Panda incrementele updates die onzichtbaar voor de eindgebruiker zijn te beheren.

Endpoint oplossingen zijn een beetje anders te testen, omdat ze meer dan veiligheid internet omvatten, zodat hun antivirus en security suite scores zijn niet noodzakelijk een indicatie van hun zakelijke beveiliging prestaties. Endpoint Protection omvat ook het verlies van gegevens bescherming (DLP), policy management en intranet / netwerkbeveiliging. We konden niet een paar van de DLP-tools die we zochten vinden. Een deel van zakelijke zekerheid beschermt bedrijf informatie die kan worden gelekt door medewerkers het overzetten van bestanden, gestolen laptops, ongecodeerde delen van bestanden en dergelijke. Panda for Business bevat geen file shredders voor het volledig verwijderen van bestanden, back-up tools voor het opslaan van gegevens tegen verlies als gevolg van een hardwarefout of gereedschap op afstand wissen gestolen laptops. Hoewel er andere toepassingen die dit voor u kan doen, is het handig dat ze hebben gecontroleerd via de console een beheerder. Panda-cloud-gebaseerde oplossingen tools voor het wissen van gegevens van laptops.

In termen van compatibiliteit, zal deze lijn van producten draaien op de meeste Windows-besturingssystemen. De beheerconsole werkt met Windows-besturingssystemen, waaronder XP, Vista en 7, evenals Windows Server Enterprise 2003 en Windows Server 2008. De desktop client draait op Windows-machines, alsmede Fedora Core, Red Hate Enterprise, Ubuntu, Debain en Mandriva Linux gebaseerde besturingssystemen. Panda Security for File Servers en Panda Security for Commandline werkt met Windows-servers, evenals een handvol van Linux-gebaseerde servers.

Panda biedt een uitgebreide lijn van zakelijke producten die cloud-gebaseerde oplossingen, bescherming voor Exchange-servers, on-premise apparaten en bescherming voor Domino-servers bevatten. Het pakket we gekeken naar, Panda Security for Business, is een on-premise oplossing die kan beschermen servers en pc’s. Panda blijft nieuwe technologieën te ontwikkelen en vooral touts de voordelen van de cloud-gebaseerde oplossingen, die schaalbaar naar de behoeften van grote bedrijven te passen zijn. Panda met betrekking tot ons dat ze hebben klanten die de cloud-gebaseerde oplossing te gebruiken om meer dan 75K endpoints te beheren. We hebben gemerkt dat de cloud-gebaseerde tools endpoint protection lijken uitgebreider dan de softwareversie te zijn en minder kosten te implementeren. Hoewel uw specifieke behoeften veiligheid zijn uniek, raden we overwegen Panda’s cloud-gebaseerde oplossingen, die verder gevorderd dan hun software verschijnen.