einddeclaratie verzekering – JRC Insurance Group, 2017

Het kan zeer moeilijk zijn om het juiste type van de uiteindelijke kosten verzekering te kiezen, met zoveel opties en variabelen te overwegen. De website van het GCO Insurance Group biedt een uitgebreide vergelijking van de soorten van de dekking om u te helpen volledig te begrijpen uw behoeften en de beste manier om hen te ontmoeten.

Ten eerste moet een onderscheid worden gemaakt tussen hele levensverzekeringen, wat goed is voor het leven van de aanvrager, en overlijdensrisicoverzekeringen, die dekking voor een eindige en vooraf bepaalde hoeveelheid tijd. JRC vereenvoudigt het begrip van de twee soorten door het koppelen van hele leven verzekeringen om de onvermijdelijkheid van de dood, en overlijdensrisicoverzekeringen om de mogelijkheid van overlijden binnen een bepaalde periode.

Het GCO Insurance Group omvat op haar website een grafiek die afbreekt dekking prijzen en profiteren uitbetalingen. Het bedrijf kleineert verzekeringsmaatschappijen leuren beleid die leeftijd beperkingen of annulering clausules ingebed in hen hebben, en gaat in detail over hoe het beleid verschilt.

U kunt de dekking te verkrijgen van het GCO door het beantwoorden van een vragenlijst gezondheid, of is er een optie om een ​​aanvraag voor de dekking zonder onthullen uw gezondheid geschiedenis. De prijs / baten uitsplitsing grafiek toont het verschil tussen de twee. Degenen die ervoor kiezen om de vragenlijst te voorkomen moet een tweejarige wachttijd verduren voordat volledige voordelen te schoppen. Als de verzekerde overlijdt vóór de tweejarige mark, de begunstigde ontvangt al het geld dat is betaald in het beleid, met een extra 10 procent.

Het GCO verzekering website bespreekt ook wat te doen als einddeclaratie behoeften, zoals voor de uitvaart en begrafenis de limiet van $ 50.000 overschrijden. Op dat moment, levensverzekeringen uitgegroeid tot de betere optie. In feite zijn veel mensen die einddeclaratie verzekeringen kopen doen dit als een aanvulling op hun andere levensverzekering plan. Dit is om aanvullende dekking te bieden en ervoor te zorgen dat er geen kosten vallen door de scheuren en moeten worden betaald out-of-pocket.

De website van het GCO Insurance Group legt haar beleid in een openhartige en luchtige toon, waardoor de informatie gemakkelijk te begrijpen. Zijn weerlegging van de traditionele einddeclaratie verzekering plannen is vertederend. De website is eenvoudig en ongecompliceerd, en geladen met informatie om u te helpen een weloverwogen keuze te maken over deze belangrijkste financiële bescherming.