Edgers – Southland 2017

De Southland Lawn Edger Model SWLE0799 presteert goed als een gewone walk-behind gazon kantensnijder en zorgt voor extra voordelen. Deze eenvoudig te beginnen gas edger wordt geleverd met een driehoekig 9-inch mes. Een diepte-hendel in de buurt van het handvat biedt vijf diepte-opties, zodat u precies de juiste diepte voor uw project te snijden kan kiezen, of het nu gazon, stoeprand of tuin rand.

Het aanpassen van de index hendel van dit gas edger past ook het bereik van de machine, waardoor bevel verder snijden van de loopbrug. Wanneer u op een dieper niveau te snijden, de machine werkt als een trencher. De snijhoek van het blad is instelbaar tot min 15 graden, 0 graden en 15 graden.

Curb scherpen met dit edger is eenvoudig en efficiënt. De voor- en achterkant verstelbaar wielen aan te passen aan de stoeprand en het gebied dat u wilt naar de rand. Zodra de wielen in positie pen moet de snijrand, het verlagen van de wielen maakt de machine horizontaal. Een steunstaafje voegt stabiliteit. Dit zorgt voor een gemakkelijke en veilige manier om te trimmen langs de stoeprand.

Dit gas edger is uitgerust met een twee-takt motor, dus het vereist mengolie benzine te laten functioneren. Een fles motorolie is inbegrepen bij de aankoop. Hoewel dit model een drukknop start heeft, het komt met een makkelijk-pull terugslag start. De machine weegt 60 pond. Het heeft een grasmaaier-stijl hanteren die stabiliteit biedt. Het houdt 1.7 liter 88-octane regelmatige ongelode benzine.

Hoewel dit gazon kantensnijder snijdt diep, moet je beginnen tuin scherpen met een ondiepe snee en naar beneden gaan naar het diepste niveau door het maken van herhaalde passeert, zodat de machine niet te benadrukken. Vanwege de mogelijkheid om blade hoeken te wijzigen met deze edger, kunt u proberen verschillende scherpen technieken in verschillende gebieden om een ​​aangepaste look aan uw gazon en de tuin bieden. Dit edger wordt geleverd met twee jaar garantie, en het is eenvoudig te bestellen van onderdelen indien nodig.

De Southland SWLE0799 Lawn Edger geeft veel kracht en het gemak van het niet hebben te worstelen met een koord. Het biedt ook een verscheidenheid aan zaagdieptes, randen opties en gebruiksgemak dat het een veelzijdige machine voor een aantal taken.