dvd en video software ipod – PQ DVD

Zet die gigabytes aan goed gebruiken! Niet alleen uw iPod te gebruiken om muziek te luisteren, nu kun je dragen uw home video collectie in uw achterzak. Gebruik PQ DVD to iPod Video Converter Suite, de beste DVD conversie software om te kijken naar uw favoriete homevideo’s wanneer u maar wilt.

features Set

PQ DVD software, een van de beste in de wereld, biedt eenvoudig te gebruiken conversie software. Het is ook gemakkelijk navigeren en de all-in-one-out kunt u dvd’s en video’s te converteren van hetzelfde venster.

Elke keer dat we de kwaliteit van de uitvoer getest, PQ DVD geconverteerde video en dvd-bestanden met een onberispelijke kwaliteit. De video en audio waren in sync elke keer, de foto is duidelijk en de kleuren waren helder en levendig.

De snelheid van de conversie was een beetje sneller voor videobestanden dan voor DVD’s in het station, maar beiden waren aanzienlijk sneller dan de tijd die nodig is om daadwerkelijk te kijken naar de hele home movie.

Zowat elke functie die u nodig heeft om te perfectioneren uw conversie kan worden gevonden op PQ DVD. Stretch, verkleinen of bijsnijden de foto om de perfecte maat; handmatig de video en audio kwaliteit aan te passen; en een voorbeeld van de video voordat u de conversie beginnen. U kunt de partij zet, wat betekent dat u meerdere bestanden selecteren om te zetten en ga dan naar bed; Echter, dit werkt alleen met video bestanden die al op uw harde schijf. U kunt echter niet bekeerling direct vanaf de DVD drive, met behulp van deze methode moet je elke titel apart te zetten.

Naast de top conversie tools, PQ DVD biedt een gratis iPhone Unlock Toolkit. Met één klik kunt u een iPhone te ontsluiten en te gebruiken als een PDA en iPod zonder het aanmelden voor de AT & T-abonnement.

Makkelijk te gebruiken

Door alle algemene kenmerken in het venster programma zijn gemaakt PQ ontwikkelaars gemakkelijk te gebruiken conversie software. Niets over PQ DVD / Video to iPod Suite is moeilijk te gebruiken.

Ongeacht de DVD media gebruikten we de geconverteerde bestanden die we gebruikt om PQ DVD te testen, keek en klonk geweldig. Er waren geen merkbare slaat, springt of slecht beeld.

PQ’s video conversie is bijna perfect. Tijdens ons testproces, video omzettingen waren net zo helder als het origineel, soms beter. In één van onze testen, de afbeelding is een beetje uitgerekt en de audio iets achter de video. We onmiddellijk opnieuw getest met hetzelfde bestand. De resultaten van de tweede en derde proef waren terug te PQ kwaliteit. Wij concludeerden dat de oorzaak door ons systeem met een soortgelijke aanvraag tegelijk kunnen zijn.

PQ DVD converteert videobestanden in minder dan de helft van de tijd zou nemen om ze te bekijken. Dvd’s en Mini iets langer duren om te zetten, iets meer dan de helft van de afspeeltijd. Gezien de hoge kwaliteit van PQ DVD omzettingen, de omzettingssnelheid is opmerkelijk.

steun PQ is zeer betrouwbaar. De gids en veelgestelde vragen zijn zeer behulpzaam en informatief. Hun e-mail ondersteuning is ook betrouwbaar.

PQ DVD is geweldig. Het enige nadeel is de snelheid die nog steeds indrukwekkend, maar het is niet de snelste software die wij getest. Over het geheel genomen PQ DVD is de beste DVD en video-iPod conversie software die we konden vinden. Het heeft een grote, gemakkelijk te gebruiken set van functies en het zet DVD en video-bestanden perfect. Daarnaast PQ DVD ‘s all-in-one-out zorgt voor een gemak dat door al haar concurrenten moeten worden vastgesteld.

Kwaliteit van DVD

Kwaliteit van de Video

Snelheid van Conversion

Help / Ondersteuning

Overzicht