dubbele oven varieert – Maytag, 2017

De Maytag Gemini MGT8820DS is een gas-range dubbele oven die 6 kubieke voeten van de kookruimte en een roestvrij stalen ontwerp met zowel knop en touch controles voorzien. Het biedt ook tot 16.000 Btu van warmte, een uitstekende garantie van 10 jaar en tal van instellingen aan het bakken te vereenvoudigen, met inbegrip van een snelle voorverwarming en uitgestelde bakken.

Er zijn vijf branders op de kookplaat, vermogen variƫrend van 5000 tot 16.000 Btu. Hoe hoger aangedreven branders zijn goed voor verschroeiende voedsel, terwijl de lagere-powered branders zijn het beste voor sudderen.

De bovenste en onderste ovens hebben verschillende afmetingen. De bovenste oven biedt 2,1 kubieke voeten van de kookruimte, terwijl de grotere onderste oven beschikt over 3.9 kubieke voet. Tussen de twee ovens zijn er drie kookrekken met twee hoogte posities in de bovenste oven en vijf in de onderste oven.

De Maytag Gemini beschikt ook convectie mogelijkheden. Met deze functie, een kleine ventilator in de oven circuleert de hete lucht, wat resulteert in een snellere en meer zelfs koken. Er is een vertraagde bake-optie, zodat u de oven ingesteld later op te schakelen wanneer u er niet bent, evenals een snelle voorverwarming optie waarmee u op te warmen de oven in minder tijd. Er is ook een warme sfeer, zodat u kunt eten in de oven kan blijven nadat het is gedaan zonder overcooking het.

Het uiterlijk van deze dubbele oven bereik is aantrekkelijk. Het heeft een roestvrij stalen afwerking met metalen knoppen, dat de kookplaat te controleren. De knoppen bevinden zich op het voorpaneel, zodat u niet hoeft te bereiken oververhit voedsel aan de temperatuur van de kookplaat aanpassen. U bedient de oven met een touch control die zich op het achterpaneel.

garantie op dit model valt op door zijn lengte. Het Gemini heeft een 10-jaar op onderdelen en arbeid garantie, dat is de langste garantie zagen we op dit type apparaat. Veel soortgelijke producten worden alleen gedekt door een jaar fabrieksgarantie, hoewel sommige zijn gedekt voor twee jaar of meer.

De Maytag Gemini MGT8820DS is een krachtige reeks dubbele oven. Het geeft je volop van het koken ruimte tussen de twee ovens, en de kookplaat beschikt over een breed scala van het koken macht.