digitale pen – IRISNotes 1 voor smartphones, 2017

De IRISNotes 1 voor smartphones is een digitale pen gemaakt door de I.R.I.S. Group – een software bedrijf dat “beeldherkenning geïntegreerde systemen” voor bedrijven creëert. De producten richten zich op het stroomlijnen van de productiviteit door het creëren van digitale workflows. De IRISNotes 1 voor smartphones is een digitale pen ontworpen om uw handgeschreven werk over te dragen aan Android en BlackBerry mobiele apparaten.

Overzicht

Deze elektronische pen maakt gebruik van een positionele ontvanger die clips naar de top van een pagina en communiceert met de penpunt via infrarood en ultrasone golven om een ​​digitale pagina te maken. De ontvanger maakt dan gebruik van een Bluetooth-frequentie om uw notities te synchroniseren met mobiele apparaten. U kunt ook een USB-kabel aan te sluiten en te synchroniseren gebruiken om uw computer. Wanneer gesynchroniseerd, de opgeslagen digitale pagina’s uploaden naar uw computer, waar u kunt archiveren, bewerken en delen met anderen.

Deze elektronische pen is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomst aantekeningen, want je kunt uw notities veilig naar een cloud-dienst opgeslagen door direct te synchroniseren naar uw smartphone. Je hoeft niet te wachten tot u uw computer om notities online delen te bereiken, waardoor dit een zeer mobiele digitale pen.

Echter, terwijl de positie receiver kunt u mobiel te zijn en heeft geen speciaal papier nodig heeft, moet je oppassen niet te stoten of te verplaatsen van de ontvanger als je eenmaal een pagina bent begonnen te zijn. Als de positionele ontvanger zich van zijn oorspronkelijke positie nadat u beginnen met het schrijven, zal de digitale pagina verstoren. Dit maakt het moeilijk om te schrijven op de weg. Het werkt het beste wanneer u op een stevige ondergrond die niet bewegen totdat u een pagina klaar bent kunt schrijven.

grootte en het gewicht van de pen maakt het comfortabel om te schrijven of schetsen voor lange periodes. Er is een lichte plat tussen de grip en de penpunt op uw wijsvinger uit te bemoeien met de signalen te houden. Echter, je moet nog steeds voorzichtig zijn uw vrije hand niet om te rusten op de bovenkant van het papier te zijn, zoals gebruikelijk is voor veel mensen om het papier uit in beweging te houden. Rusten je hand hier zal geen pennenstreken te houden van de opname op de digitale pagina omdat de hand van het signaal zal blokkeren.

Om acht uur levensduur, het IRISNotes 1 is een van de zwakste batterijen die we getest. Bovendien, Bluetooth ontlaadt de batterij veel sneller, waardoor de levensduur van de batterij omlaag tot iets meer dan twee uur als je het hebt continu. Als u deze elektronische pen vaak gebruikt, zult u het opladen elke avond en misschien een paar keer per dag.

De grootste fout met de IRISNotes 1 voor smartphones is het ontbreken van optische karakterherkenning software erkenning dat uw handschrift leert en zet deze om naar bewerkbare tekst. De desktop notitie manager heeft beperkte mogelijkheden om uw handschrift om te zetten in tekst. Echter, deze functie in de software is zeer onnauwkeurig en niet leert uw handschrift neigingen, die u nodig heeft om uw handschrift te wijzigen. Bovendien, handgeschreven notities gesynchroniseerd met of direct geschreven in uw mobiele apparaten zal niet omzetten naar tekst, tenzij u een OCR-app aankoop.

Positionele ontvanger elektronische pennen als deze zijn eenvoudig te gebruiken, omdat de setup is gemakkelijk en de software is overzichtelijk met onnodige graphics. Echter, als je in de problemen, het tabblad ondersteuning op de website van het bedrijf is beperkt. Plus, het is moeilijk te navigeren en heeft meer dan een paar gebroken links. Ze hebben onder meer een deel van de veelgestelde vragen en handleidingen of u kunt een bericht naar hun klantenservice te sturen. Helaas, een aantal van de klantenservice links zijn gebroken en de Engels-talige handleiding ontbrak in de download als we de site toegankelijk is, dwingt ons te struikelen door veel van de functies en mogelijkheden.

De IRISNotes 1 voor smartphones is een digitale pen die werkt met uw mobiele apparaten via Bluetooth-technologie om het delen en archiveren van uw handgeschreven aantekeningen en schetsen te stroomlijnen. Helaas, de OCR-mogelijkheden van de desktop-programma zijn zeer beperkt en je kunt elk handschrift niet omzetten van uw mobiele apparaten. Verder, met behulp van Bluetooth kan de batterij aanzienlijk uitlekken en het apparaat is niet compatibel met iOS-apparaten.