digitale fotoafdrukken – York Photo 2017

Als u op zoek bent naar een site die is makkelijk te gebruiken en kunt u uw favoriete foto’s en albums te delen met familie, vrienden in een verscheidenheid van manieren, dan York foto kan de digitale afdrukken van foto’s service voor u zijn. Deze site heeft een goede balans tussen nieuwe en oude, zodat u albums rechtstreeks uploaden naar Facebook of Blogger, terwijl nog steeds zodat u te sturen in de film voor de experts van York te ontwikkelen.

Overzicht

Het gemak van het delen van foto’s met familie en vrienden is een van de grootste redenen waarom u een digitale fotoafdrukservice zoals York Photo moet gebruiken. Deze online afdrukservice focust op connectiviteit en biedt kwaliteit sharing mogelijkheden. Je bent in staat om uw foto’s en albums te delen via e-mail, Facebook, Twitter, en WordPress, onder andere dingen.

Een Snapshow combineert scrapbooking met een diavoorstelling met het oog op een fantastische manier om uw herinneringen te delen te krijgen. Met een Snapshow, bent u in staat om foto’s te uploaden van meerdere albums, voeg animatie, titels, kredieten en muziek, en vervolgens delen. Het is zo makkelijk te gebruiken, maar je familie en vrienden zullen denken dat je uren besteed aan het.

In vergelijking met veel van de digitale foto’s afdrukken diensten die wij beoordeeld, York Photo heeft een beperkt aantal fotocadeaus voor u om uit te kiezen. Ze hebben betrekking op alle basics, echter, met inbegrip speelkaarten, kleding, prints en posters.

Wanneer je een account bij York foto te uploaden, delen of het bestellen van afdrukken te maken, krijgt u toegang tot alle van de site functies, met inbegrip van uw persoonlijke account voorkeuren. Deze digitale foto’s afdrukken service kunt u grootouders, ouders of selecteer vrienden en familie toe te voegen aan uw Quick delen lijst, die elke keer dat u op het pictogram voor delen zal verschijnen. De Automatisch delen functie maakt automatisch verbinding met je sociale netwerken, zoals Facebook en Twitter, en deelt uw foto’s en albums als u nieuw materiaal uploaden. U moet handmatig elk sociaal netwerk dat u wilt uploaden om bij gebruik van de functie Automatisch delen te activeren.

Wat de meeste indruk op ons op de foto monsters die we ontvingen van York was de kleur. kleuren York zijn enkele van de beste die we zagen, het afstemmen van de originelen goed en zelfs het verbeteren van de kleur wanneer het gepast was.

We houden van hoe gemakkelijk het is om digitale foto’s te uploaden naar York Photo. De stap-voor-stap afdrukken-bestelproces is eenvoudig te volgen en we voelen dat iedereen, ongeacht de computer ervaring kan afdrukken van deze digitale fotoafdrukservice bestellen zonder enig probleem. Je zal de algehele gebruiksgemak van de site te waarderen bij het delen van foto’s en albums, of door het delen van een link via Facebook en Twitter, of het creëren van een groep kamer.

York Photo heeft een grote FAQ sectie die goed georganiseerd is. De fotoafdrukservice heeft ook een sidebar op de belangrijkste pagina met veelgestelde vragen met de meest gestelde vragen. Hoewel kunt u contact opnemen York via e-mail, een telefonische ondersteuning lijn is niet beschikbaar en er is geen optie voor live chat ondersteuning.

York Photo indruk op ons op verschillende manieren, met inbegrip van de mogelijkheid om een ​​geanimeerde Snapshow fotoboeken en albums te creëren en te delen. U kunt uw foto’s met familie en vrienden te delen op verschillende manieren, waaronder via e-mail en sociale netwerken. We zijn niet onder de indruk van het gebrek aan steun opties deze digitale fotoafdrukservice bepaalt echter.