desktop publishing software – Print Artist Gold Desktop Publishing 2017 – Top Tens

Het is een gangbare praktijk in de ontwikkeling van software om meerdere versies van een programma vrij te geven in verschillende prijsklassen. Minder dure versies bieden steeds minder functies of extra’s, dat is precies het geval met Nova Development’s Print Artist Gold. Ondanks het feit dat de goedkopere incarnatie van Print Artist Platinum – Nova vlaggenschip desktop publishing applicatie – Print Artist Gold biedt een identieke feature set. Het biedt echter veel minder lettertypen, kunst activa en templates.

Overzicht

Print Artist ontbeert industrie nietjes zoals CMYK-optimalisatie, die afdrukken van hoge kwaliteit mogelijk maakt. Zonder stramienpagina support, assemblage lange vorm documenten kan moeilijk zijn, omdat thema’s en de beelden niet gedurende een document met meerdere zullen vloeien. En zonder de juiste typografie gereedschap – kerning, opmaakprofielen of de mogelijkheid om tabellen en grafieken te creëren – je beperkt bent creatief to-template op basis van projecten .; primaire sterkte Print Artist Gold’s is het aanbod van een enorme selectie van templates en kunst activa, de omvang van die wordt alleen overtroffen door zijn eigen Platinum editie. Helaas, deze activa zijn verouderd en grotendeels middelmatig. Een aantal van de beelden zou zich meteen thuis voelen op een ’90s-era website. Maar met een selectie zo groot, is de kans groot dat u sjablonen die geschikt zijn voor de taak die u bezig zijn te vinden. Je zult in staat zijn om een ​​verscheidenheid van wenskaarten, kalenders, banners en andere gepubliceerde materiaal te maken. Maar zelfs als je op zoek bent naar een desktop software programma binnen deze lage prijsklasse, zijn er betere opties die er zijn.

Mocht u koopt Print Artist Gold en vind je hulp nodig hebben, kunt u zich wenden tot Nova Development’s online kennisbank voor antwoorden op veelgestelde vragen. Als u echter meer persoonlijke hulp nodig hebt, is er een klantenservice hotline kunt u bellen – voor een prijs. Nova kosten voor de service passes, die u moet verlossen door een van de vertegenwoordigers van de telefoon om hulp te krijgen.

Naast de beste publishing software beschikbaar is, Print Artist Gold worstelt om te concurreren. Het heeft volume op zijn kant, met duizenden lettertypes en templates. Helaas, ze zijn niet van de hoogste kwaliteit en, net als zijn duurdere neef, de Platinum editie, het ontbreekt aan geavanceerde lay-out, drukwerk en typografie opties. Support opties zijn ook beperkt. Je moet extra betalen voor telefonische ondersteuning als u vragen hebt na aanschaf van de software. Je zult in staat zijn om deze software te gebruiken om dingen zoals wenskaarten, kalenders en banners te maken, maar er zijn betere opties voor software met die functionaliteiten, zelfs in deze prijsklasse.