desktop as a service – Citrix, 2017

Citrix Desktops-as-a-Service ondersteunt gevirtualiseerde desktops, applicaties en servers, zodat u al uw zakelijke computers te verplaatsen off van de hardware en de cloud. Hoewel dit programma in staat is voor enterprise-level opstellingen is, wordt deze virtuele desktop software niet geschaald voor kleine bedrijven, en je moet een lokale installatie bedrijf inhuren om het op te zetten voor je.

Volledige virtualisatie software stelt u in staat om virtuele desktops, servers en applicaties op uw virtuele computers, zodat u kunt al uw zakelijke programma’s en processen uit te voeren. U kunt downloaden van de Citrix Desktop-as-a-Service app op elk mobiel of desktop-apparaat, met inbegrip van virtuele desktop-interfaces, en dan gewoon inloggen op de app toegang tot de desktops en de apps vanaf elk apparaat. Deze kunt u bepalen wie toegang heeft, in overeenstemming met persoonlijke en unieke veilig logins en het opzetten van thuis werknemers die behoefte hebben aan te melden bij uw virtuele netwerk van buiten uw bedrijf.

Citrix behandelt alle van de veiligheid voor hun virtuele desktops, waaronder antivirus en malware bescherming, login, cloud-encryptie, mobiele beveiliging en gevalideerde referentie-architectuur, zodat u kunt profiteren van de enterprise-level security nemen zonder alle van de hardware aan te schaffen.

Dit DAAS is volledig schaalbaar zodat u kunt schaal omhoog of omlaag, afhankelijk van het seizoen en uw niveau van het bedrijfsleven. Hierdoor kunt u meer opslagruimte en servers en krachtiger apps toe te voegen wanneer je ze nodig hebt. Computer geheugen en opslag opties zijn ook volledig schaalbaar, en u kunt kiezen krachtige computers kan draaien 3D-virtualisatie en andere enterprise class software.

Ingebouwde app ondersteuning en installatie-opties kunt u elke traditionele apps te installeren, net zoals je dat zou doen op een traditionele server of computer. Omdat u toegang cloud, kunt u toegang tot de apps uit een goedgekeurde apparaat mogelijk te maken. Je hebt ook toegang tot Citrix Collaboration Solutions, een reeks van netwerken en collaboration software die webinars omvat. Een desktop management oplossing kunt u beheren en te zien van al uw desktops vanaf één console, waardoor het gemakkelijk om gegevens, workflow en werknemer de tijd gebruik te beheren. Een handige functie voor kunt u ook op afstand vergrendelen apparaten indien nodig.

Citrix Desktops-as-a-Service biedt flexibele hulpmiddelen voor kleine tot enterprise-level bedrijven, maar met een verscheidenheid aan instrumenten gericht voor grote bedrijven, dit Daas kan beter geschikt voor middelgrote tot enterprise bedrijven.