credit card processing – De Transactie Group 2017

De Transactie Group is credit card processor in Jacksonville Beach, Florida. Deze processor is operationeel sinds 2004 en is gespecialiseerd in het aanbieden van merchant accounts met een hoog risico bedrijven, zoals medische en recreatieve marihuanaapotheken, kooplieden met een slechte krediet, en internationaal gevestigde bedrijven.

Overzicht

Deze processor biedt de industrie-geprefereerde interchange-plus prijsstelling, maar de tarieven behoren tot de hoogste van de credit card processors we beoordeeld. De transactie Groep interchange-plus markup is 0,50% en per transactie bedraagt ​​$ 0,10. Deze processor heeft geen gedifferentieerde tarieven te bieden aan haar handelaren.

In aanvulling op de verwerkingskosten, The Transaction Group rekent een maandelijkse vergoeding van $ 15, een maandelijks minimum van $ 25 en een PCI-naleving fee van $ 120. De PCI-naleving vergoeding behoort tot de hoogste we in onze review tegengekomen, en de maandelijkse vergoeding is ook hoger dan gemiddeld.

De transactie Group fatsoenlijk beoordeeld op onze in-house transparantie score, het verdienen van een 78%. Het posten informatie over de voorwaarden en prijzen maar weglaat vergoeding gegevens uit haar website. We waarderen het dat beveelt interchange-plus prijsstelling, zoals deskundigen uit het bedrijfsleven de voorkeur aan deze prijsmodel. Meerdere reviewers contact opgenomen met de Transaction Group en ontving consistente informatie elke keer, dat is een andere factor die we gewaardeerd in onze evaluatie.

Deze processor kreeg een lagere score voor de installatie en service termen, omdat het vereist dat u een tweejarig contract, die automatisch vernieuwt ondertekenen. Als u uw account annuleert voordat de termijn voorbij is, betaalt u een $ 595 vroegtijdige beëindiging vergoeding. De transactie Group heeft ook een langzame setup-tijd. De toepassing ervan vereist meer documentatie dan veel van de andere processoren we beoordeeld, en het kan oplopen tot vier dagen voor verzekeraars om uw account, die langer is dan de twee-daags gemiddelde het meest voor in de industrie goed te keuren.

De transactie Group op voorwaarde dat onze testers met een goede klantenservice. De verantwoordelijken beantwoordde onze vragen en legde de technische aspecten van de industrie, zoals PCI compliance. De verantwoordelijken gevolgd met ons opnemen via telefoon en e-mail. We hadden geen antwoord ontvangt nadat we ingevuld het contactformulier op de website van De Transactie Groep en zou direct bellen. Deze processor heeft geen bieden een speciale rekening rep of live chat, maar geeft wel 24/7 telefonische ondersteuning.

De transactie Group biedt accounts met een hoog risico handelaars en is onlangs begonnen met serveren marihuanaapotheken. Als aanbiedingen interchange-plus prijsstelling, maar de prijzen zijn hoger dan veel andere processoren en het vereist dat u een lange termijn contract te ondertekenen.