voet stimulators – Human Touch, 2017

De HT-Reflex 2 Elite Foot en Kalf Massager van HumanTouch biedt meerdere behandelingsmogelijkheden en massage acties. Echter, deze veelzijdige voetmassageapparaat verwaarloost helaas de toppen van je voeten en de fronten van uw benen.

Deze voet massage is groot en omvangrijk, meet 18 x 20 x 16 inches. Daarnaast is de volumineuze karakter van deze voet en kalf stimulator, samen met zijn gewicht van 21 pond, maakt het lastig te vervoeren. De HT-Reflex 2 Elite Foot en Kalf Massager is groter en omvangrijker dan veel andere modellen, omdat het fungeert als een voet en been massage, dus het heeft een groot deel van uw onderbenen omhullen.

De HT-Reflex van Human Touch heeft rollers onder de voetplaten naar een reflexologie-achtige massage geven aan de zolen van je voeten. Elke rol draait op verschillende snelheden te helpen effectief stimuleren van de zool, het stimuleren van een gezonde bloedsomloop en losse spieren. Dit apparaat masseert de kalveren met een opwaartse cijfer van acht rollende golf, die helpt bij het stimuleren en verbeteren van de circulatie. Echter voetmassageapparaat geen andere acties masseren bieden, zodat het niet bijzonder veelzijdig.

Om onnodig buigen te voorkomen, worden de bedieningselementen aan de bovenkant van de inrichting, tussen de kuitsteunen. Deze stimulator biedt een opluchting setting, die een lichte kalf-kneden en voet rollen massage zorgt voor een continue cyclus te helpen verlichten gestresst en gespannen spieren. Het vernieuwen instelling beschikt over een doorlopend programma van de onderneming, stevig kneden dat de bloedsomloop stimuleert en zorgt voor de spieren kalmerende werking. Ten slotte is de derde optie is het kalmeren instelling, die de circulatie stimuleert met een stevige, stevige, kneden massage. In een poging om de ergonomie van de voet en been massage te verbeteren, het kalf deel is in een iets liggende positie om het comfort te verbeteren. Helaas, deze positie is niet geschikt voor iedereen en kan je dwingen om te zitten met een slechte houding. Dit kenmerk van sterk verbeterde voordeel zou zijn als het kalf positie instelbaar is.

De mid-tier HT-Reflex maakt een poging tot superieur comfort en een ergonomisch ontwerp, maar het moet een stap verder te gaan, inclusief het gebruik van een verstelbare kuitsteun, echt effectief te zijn. Het heeft drie voorgeprogrammeerde massage instellingen, verstrekken van een aantal veelzijdigheid, maar niet in slaagt om kunt u uw eigen programma in te stellen. Gezien de massage opties en de aanwezigheid van de kuitmassage functies, de prijs is consistent met andere modellen met gelijkaardige opties.