tandheelkundige korting plannen – DenteMax 2017

DenteMax tandheelkundige korting plannen maakt het aanmelden handig met een online platform, en je krijgt meteen dekking voor uzelf of uw familie. Dit plan biedt kortingen zonder papierwerk of extra kosten. Het biedt dekking buiten uw gebied, dus het vinden van een tandarts als je op reis is handig.

De tandheelkundige korting programma heeft een groot netwerk van tandartsen en, volgens het bedrijf, alle providers in het plan zijn het nemen van nieuwe patiënten. Het kiezen van een tandarts is eenvoudig. U kunt de DenteMax site en zoek naar de deelnemende tandartsen in uw omgeving. Zodra u een deelnemende tandarts te vinden, bent u in staat om de kosten voor een niet-ondertekenende patiënt in vergelijking controleren om wat voor een patiënt die gebruik maakt van deze tandheelkundige korting programma zou betalen. Dit geeft u een snelle manier om te beslissen of de kosten van de tandarts voldoet aan uw budget zodra de korting wordt toegepast.

De kosten van individuele en familie plannen voor deze korting tandheelkundige plan varieert. Dit PPO-netwerk, die begon in 1985, streeft ernaar om credentialing tools te gebruiken voor haar deelnemers en voortdurend voegt nieuwe deelnemers. Het helpt ook zorgen voor de kwaliteit van zorg en service. Er zijn meer dan 180.000 tandartsen in het landelijk netwerk. Personen die dit plan te kiezen kan redden van 20 tot 40 procent.

Er zijn geen kwalificaties om lid te worden van dit plan worden, en alle aanvragers worden geaccepteerd. Age of voorwaarden vooraf zijn niet onoverkomelijk. Er zijn geen beperkingen over hoe vaak u het programma gebruikt. Deze tandheelkundige korting plan niet veel papierwerk nodig. Wanneer u betaalt voor de procedure, ontvangt u de korting.

De aard van de procedures die onder deze tandheelkundige korting programma zijn uitgebreid. De procedures omvatten kronen, wortelkanaalbehandelingen, kunstgebit, X-stralen, reinigen en whitening, preventieve en halfjaarlijkse controles, beschermende tand kit, en extracties. Daarnaast, kortingen tand programma prothetische, parodontologie en endodontic diensten, kaakchirurgie en orthodontie.

Er zijn geen teken-up kosten. Als u ontevreden bent over deze tandheelkundige korting van plan bent na het aanmelden, heb je 30 dagen de tijd om te annuleren zonder vragen en ontvang uw eerste maand betaling terug. Bovendien, op elk gewenst moment kunt u tandartsen binnen het netwerk van providers de tandheelkundige korting van plan te veranderen. Maak gewoon een afspraak met een andere provider en hen te voorzien van uw tandheelkundige kortingskaart om te besparen op kosten. Er zijn geen extra diensten in verband met dit plan, en de groep plannen zijn beschikbaar voor werkgevers.

DenteMax biedt grote netwerk van de deelnemers. Het heeft geen papierwerk en kunt u providers te veranderen, en het heeft geen jaarlijkse grenzen.