tandheelkundige korting plannen – Careington 2017

De Careington Care 500 plan geeft u kortingen op tandheelkundige werk, en u kunt uzelf of het hele gezin te verzekeren. De verschillende tarieven zijn beschikbaar voor een, twee, drie of meer familieleden. Deze tandheelkundige plan omvat kortingen op visie behoeften, zoals bril of examens en recept kortingen merknaam of generieke geneesmiddelen.

De tandheelkundige korting biedt u een 20 tot 50 procent korting op de meeste tandheelkundige werk, en je krijgt een schriftelijke vergoeding schema op de kosten voor ongeveer 100 verschillende procedures. Daarnaast kunt u de tandartsen veranderen wanneer u wilt, zonder de noodzaak voor een verwijzing. Tot de tandheelkundige kortingskaart komt in de e-mail, kunt u een tijdelijke kaart die u ontvangt per e-mail, meestal binnen een paar minuten van het aanmelden gebruiken, zodat u kunt de korting meteen gebruiken. Als u wilt, kunt u ook de regeling te annuleren binnen 30 dagen.

Meer dan 90.000 aanbieders accepteren deze korting tandheelkundige plan, dus is er waarschijnlijk een selectie van tandartsen in de buurt van uw omgeving. Als u nodig hebt om een ‚Äč‚Äčspecialist te zien, een korting van 20 procent geldt.

Een leuke feature van deze korting tandheelkundige plan is dat je het overal kunt gebruiken je toevallig te zijn, zelfs terwijl op vakantie of tijdens een bezoek aan andere delen van het land. Dekking voor dit plan is beschikbaar in het hele land en is voorzien van kortingen voor een mondeling examen en X-stralen, tanden reinigen en afdichtingsmiddelen, hars en amalgaamvullingen, hars, porselein en roestvrij staal kronen, pennen en post en core behandelingen.

Deze tandheelkundige korting plan heeft betrekking op ook wortelkanalen, parodontale zorg, gebitten, bruggen, kaakchirurgie, orthodontie en de medicijnen in verband met tandheelkundige werk. Dit betekent echter niet onder de dekking van het lab kosten, dus dit zou een overweging voor sommige.

Extra dekking die u ontvangen met het plan omvat oogzorg en voorschriften. De visie kortingen zijn voor brillen, contactlenzen en examens. Het recept korting geeft u een 10 tot 25 procent korting op de naam van merken en tot een 90 procent korting voor generieke geneesmiddelen.

Beperkingen en jaarlijkse beperkingen zijn een belangrijke overweging bij het zoeken naar een tandheelkundige korting plan. Deze heeft geen jaarlijkse limiet. De enige beperking met deze is dat je niet de kortingen kunt gebruiken bij het zoeken naar een voortzetting van onafgewerkte tandheelkundige werk dat je ergens anders begon.

De Careington Care 500 tandheelkundige plan kunt u krijgt korting op tandheelkundige werk en heeft betrekking op de meeste procedures. Het omvat ook kortingen op drugs en visie. Verkrijgbaar via meer dan 90.000 aanbieders, deze tandheelkundige korting is beschikbaar voor individuen en gezinnen.