schuldenregeling – Premier Debt Help 2017

Premier schulden helpen is gespecialiseerd in de afwikkeling van de schulden, met inbegrip van ongedekte leningen en kredietlijnen, credit cards, medische rekeningen, en de afwikkeling belastingschuld. Als u $ 5.000 of meer in de schulden, dan kunt u in aanmerking komen voor een schuldenregeling programma om te helpen bij het verminderen van uw totale schuld binnen 12 tot 42 maanden. U kunt bellen of vul een online formulier om uw gratis schuldverlichting analyse te starten.

Overzicht

Eenmaal ingeschreven in een programma, deze vermindering van de schuld dienst begint onderhandelingen met uw schuldeisers tot het totale bedrag van uw schuld te verminderen. Die kosten zijn een vlakke 20 procent van uw ingeschreven schuld, wat betekent dat als je $ 10.000 van de schuld, zal uw vergoeding $ 2.000. Echter, de dienst enige wettelijk betaalt u administratiekosten na het een schikking met iedere schuldeiser bereikt. Verder zijn schuldeisers niet verplicht om uw schuld te verminderen of te stoppen collectie oproepen tot gemiste betalingen. In de best-case scenario met $ 10.000 schuld, kunt u verantwoordelijk voor zo weinig als $ 5000 zijn.

Zoals hierboven vermeld, programma’s met deze schuldenregeling bedrijf duren over het algemeen tussen de 12 en 42 maanden, afhankelijk van uw financiĆ«le situatie, met inbegrip van uw totale schuld en het bedrag dat u kunt opslaan in uw account per maand. Terwijl uw persoonlijke schuld arbiter onderhandelt met uw schuldeisers, zet je geld weg elke maand in een derdenrekening wordt beheerd door Reliant Account Management. Ook al heb je ingeschreven in een programma, je bent nog steeds verantwoordelijk voor uw schuld, met inbegrip van de maandelijkse betalingen, late vergoedingen en lopende rente, en uw schuldeisers kan nog steeds sturen uw schuld aan collecties voor niet-betaling.

Met de betrokken met schuldenregeling risico’s, wilt u ervoor zorgen dat u een bedrijf dat u kunt vertrouwen koos. Deze service is niet geaccrediteerd met het Better Business Bureau, maar het is geaccrediteerd met de IAPDA.

Voor vragen of ondersteuning, kunt u naar de website van de vennootschap. Van daaruit kunt u bekijken en beheren van uw account, leren over schuldenregeling en andere schuldverlichting opties, en gebruik maken van de zelfhulpmiddelen. De schuld calculator laat zien wat je zou kunnen betalen voor verschillende schulden opties, waaronder alleen het betalen van het minimum per maand. U kunt de veelgestelde vragen en het privacybeleid te lezen, en je kunt het telefoonnummer en e-mailadres voor klantenondersteuning op de website van Premier schulden helpen te vinden.

Premier schulden helpen kosten 20 procent van uw totale ingeschreven schuld. Je hoeft niet te betalen maandelijks of upfront kosten, en je hoeft niet te betalen afwikkelingsvergoedingen totdat het bedrijf een overeenkomst met iedere schuldeiser bereikt. De vergoeding is typisch, en gemiddeld, dit bedrijf vestigt zich in een hoger tempo dan andere bedrijven op onze line-up, waardoor Premier Debt Help een van de beste schuldenregeling bedrijven.