onderwijs carrières – Adult Literacy, Remedial, GED

Binnen het onderwijs carrière, alfabetisering van volwassenen, remedial en GED leraren instrueren studenten die nodig hebben om hun leesniveau te verhogen, willen een algemene gelijkwaardigheid diploma (GED) ontvangen of zijn het leren van Engels voor de sprekers van andere talen (ESOL). In het algemeen, is aanwezigheid niet verplicht deze ‘s nachts en in het weekend klassen en studenten zijn meer gemotiveerd, omdat zij ervoor kiezen om de les bij te wonen. Opdrachten worden niet beoordeeld. Omdat er studenten in de klas die helpen met een verscheidenheid van dingen nodig hebt, kan het moeilijk zijn om de behoeften van iedereen voldoende te voldoen. Voor informatie over andere vacatures voor leraren en onderwijs carrière, lees meer over docenten hoger onderwijs en K-12 docenten.

Salaris

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS) meldde dat 10 procent van de geletterdheid leraren die minder dan 25.958 dollar per jaar in 2008. Ook 10 procent die meer dan 81.016 dollar per jaar in hetzelfde jaar. Zij meldde dat de gemiddelde salaris was 46.301 dollar. We dachten dat het gemiddelde instap werknemer maakt 30.615 per jaar. We vonden dat bedrag door het gemiddelde van de 10 en 25 procent bedragen zoals vermeld op de BLS website.

Veel van deze leraren niet standaard uitkering omdat ze part-time medewerkers. Full-time werknemers meestal krijgen voordelen voor de gezondheid. De meeste hebben geen speciale voordelen zoals die docenten hoger onderwijs of bestuurders in het onderwijs zou kunnen ontvangen ontvangen.

In 2008, de BLS meldde dat er 96.000 banen alfabetisering van volwassenen. Zij voorspellen dat aantal te verhogen met 15 procent in 2018 naar 110.400 geletterdheid leraren. Naast deze functies, mensen werken onbetaald vrijwilligers. Een behoefte aan leerkrachten op deze geletterdheid klassen groeit. De BLS suggereert dat dit zou kunnen zijn omdat mensen op zoek zijn naar hun taalvaardigheid te verhogen tot een meer wenselijke sollicitant in een steeds meer bedreven beroepsbevolking geworden. Daarnaast leerkrachten van baan veranderen of met pensioen gaan. Volgens de BLS, Californië, Florida, Texas en New York hebben een hogere populaties van mensen die kennis van het Engels zijn beperkt. Onderwijs Engels kan een waardevolle vaardigheid.

Deze geletterdheid posities hebben een hoge omloopsnelheid, die een verhoogde kans voor vooruitgang biedt. Meestal leraren die een master’s degree, ervaring of andere certificeringen zijn meer wenselijk kandidaten voor dergelijke ontwikkelingen. Sommige van de vooruitgang opties die u zou kunnen overwegen op dit gebied zijn als een full-time docent, coordinator, beheerder of directeur. U kunt ook een ondernemende onderneming op te richten en te leren lezen, schrijven en remediërende cursussen via een eigen bedrijf. Als u ervoor kiest om dit te doen, moet u voldoen aan de lokale, provinciale en federale eisen en normen.

Werkomgeving; Je lessen zal waarschijnlijk in de avond of in het weekend te laten werken studenten bij te wonen. Je zal sterk samenwerken met studenten in de grote groep, kleine groep en één-op-één-instellingen. Een dergelijke lessen trekken een groot aantal studenten. Sommige zijn afgestudeerd aan universiteiten in het buitenland en helpen het leren van Engels, of hun educatieve graden niet over te dragen aan de Verenigde Staten nodig hebben en dat ze extra scholing nodig hebben. Andere studenten nooit afgestudeerd aan de middelbare school en kunnen hulp leren lezen nodig hebben. De studenten kunnen sterk variëren in leeftijd ook. Sommige voorzieningen zijn niet up-to-date, die uw werkomgeving zal beïnvloeden.

job Beschikbaarheid

Onderwijs Eisen; U moet minimaal een bachelor’s degree aan de slag als leraar te hebben. Sommige scholen zou je nodig hebt om een ​​master’s degree hebben. Je zou ook gevraagd worden om een ​​lering licentie of andere onderwijs certificeringen hebben. Om de huidige op uw leermethoden en materialen te houden, moet u permanente educatie cursussen te nemen in de vorm van workshops en activiteiten. U kan ook nodig zijn om studenten onderwijs uit te voeren voordat u begint met het onderwijs op uw eigen.

Fysiek / emotioneel Eisen; Terwijl u leert, zult u waarschijnlijk op uw voeten de meeste van de tijd. Terwijl je met leerlingen die moeite hebben in eerdere ervaringen of mensen met een verstandelijke handicap, moet je in staat zijn om constructief omgaan met frustratie en stress.

Basisvaardigheden; Je moet een goed begrip van het onderwijs GED onderwerpen en hoe u het meest effectief te leren Engels en het lezen aan anderen. Je moet ook in het Engels bekwaam te spreken. In aanvulling op goed spreken, moet je in staat zijn om duidelijk te communiceren en actief luisteren zowel verbale en non-verbale boodschappen. Succesvolle leraren te ondersteunen en motiveren van hun leerlingen en proberen in te leven in hen. Het kan ook nuttig zijn om de naturalisatie en burgerschap proces te begrijpen. U moet zich ook bewust van de communautaire middelen die kunnen helpen uw leerlingen.

Overzicht; Werken als een alfabetisering van volwassenen, kunnen remedial en GED leraar een prachtige positie als je geniet van het helpen van mensen te vergroten en versterken van hun taalvaardigheid. U kunt mensen te helpen uit een verscheidenheid van culturele en educatieve achtergronden voor te bereiden op aanvullende scholing en werkervaringen.

werk Mike’s als alfabetisering van volwassenen, remedial en GED leraar begint in de late namiddag. Hij geeft les in deeltijd in de avonden om een ​​groep studenten uit een verscheidenheid van achtergronden. Sommigen van hen zijn hoog opgeleid en anderen daalde uit junior high. Mike houdt verscheidene onderwijs banen op dit moment. In aanvulling op het onderwijzen van deze groep ‘s nachts, doceert hij keramiek op een middelbare school in de loop van de dag en hij werkt als docent een keer per week. Hij leerde Engels als een prive-leraar voordat hij begon te werken voor de staat als een lees- en docent ‘s nachts.

Mike heeft zijn bachelor in het secundair onderwijs en ontving een master’s degree in het volwassenenonderwijs. In zijn avondschool, hij heeft een man uit Peru die een Ph.D. heeft in het onderwijs. Ze genieten met elkaar praten over hun werk. De man is het leren van de Engels taal, zodat hij kan leren in de Verenigde Staten

Advancement Potential

Ongeveer de helft van de studenten Mike’s zijn uit andere landen. Een paar van hen hebben geen voormalige onderwijs buiten de lagere school. Anderen hebben een verscheidenheid van het secundair onderwijs en het hoger onderwijs. Een aantal van zijn studenten hebben leerproblemen. Een van zijn studenten, Phil, heeft dyslexie, dat is een leerstoornis die het moeilijk maakt om te leren lezen en schrijven. Mike heeft gewerkt met Phil om zijn vaardigheden te vergroten. Hij probeert hem te helpen voelen zich meer comfortabel te lezen hardop. Phil leest hardop tegen Mike.

Terwijl Mike werkt samen met Phil aan zijn leesvaardigheid, heeft hij een kleine groep van GED studenten werken aan enige oefening wiskunde vragen als een groep. Hij kan ze horen de bespreking van de vragen en een herziening van hun lesmateriaal voor de antwoorden.

Overzicht

Op hetzelfde moment, een kleine groep van het Engels voor de sprekers van andere talen (ESOL) studenten kijken naar een korte video clip. Ze hebben een werkblad dat hen vragen stelt over wat de mensen in de video over praten. Toen ze de mensen op de video praten over iets dat op het werkblad horen, de studenten in te vullen de lege plekken van de zinnen met de woorden: de acteurs zeggen. Wanneer de video eindigt, ze bespreken wat de video over ging. Ze cirkel ook de werkwoorden die ze horen in verschillende vervoegde vormen. Hun huiswerk is te schrijven van de infinitief vorm van het woord, of het werkwoord in zijn basisvorm, zoals “te zijn” of “uit te voeren op te schrijven.

Wanneer de twee groepen worden gedaan met hun praktijk vragen en video, Mike paren ze in groepen van twee te werken aan een grammatica werkblad. Hij zet een native speaker Engels met één ESOL student. Hij doet dit omdat de studenten die opgegroeid spreken Engels meestal hoort als er iets mis klinkt en de ESOL studenten kennen meestal de grammaticaregels beter dan de native speakers. Wanneer ze hun grammatica werkbladen hebben afgerond, gaan ze over de werkbladen als een klasse.

In elke klasse sessie, werken ze op verschillende geletterdheid. Mike brainstorms manieren waarop hij kan het materiaal dat hij denkt kan helpen zijn studenten het beste leren presenteren. Hij moedigt hen aan het werk in teams en op hun eigen. Hij heeft hen spelletjes en volledige werkbladen spelen. Hij helpt hen presentaties en tapes hen voor te bereiden, zodat ze hun vorderingen kunnen zien en manieren vinden om te verbeteren. Mike geniet van het werken als een alfabetisering van volwassenen, remedial en GED leraar, omdat hij kan helpen zijn leerlingen voor te bereiden op het hoger onderwijs en werk gerelateerde mogelijkheden. Alfabetisering van volwassenen is slechts één facet binnen het onderwijs carrière.

Een dag uit het leven van een Adult Literacy, Remedial Teacher en GED