noodsituatie mobiele telefoon – Jethro ARCCI 2017

Noot van de redactie: De Jethro ARCCI SC628 is nu beschikbaar. Als u op de knop Buy brengt u naar deze versie voor de aankoop. We zullen evalueren, rang en bekijk de SC628 wanneer we volgende update van de Emergency mobiele telefoon reviews. Ondertussen, geniet van onze onderstaande beoordeling over de Jathro ARCCI SC00051.

Overzicht

Hoewel het kort van de allerbeste nood mobiele telefoons daalt, de Jethro ARCCI is een goede keuze voor onafhankelijke senioren. Dit apparaat combineert esthetiek en functioneel design. Dit is een candy bar stijl telefoon in tegenstelling tot een clamshell telefoon, wat betekent dat het scherm deelt hetzelfde oppervlak met het toetsenblok. Haar verbrande umber kader is relatief gemiddeld in grootte, maar de over-sized knoppen nemen bijna tweederde van het gezicht van de telefoon. Hoewel de ARCCI de grootste knoppen op elke ruim 2 vierkante centimeter van de telefoons die we beoordeeld, heeft het kleinste schermgrootte. Dit kan verklaren waarom het is ook een van de lichtste telefoons die we hebben getest.

De functionele kant van de ARCCI is een effectief gebruik van de ruimte. Push-bedieningsknoppen voor volume en de ingebouwde FM-radio zitten hoog op de linkerkant. Schakelaars voor het toetsenbord slot en LED-zaklamp zitten tegenover. Aan de achterzijde is de Jethro SOS-knop. Deze opstelling zet alles goed op het puntje van je vingers wanneer de telefoon in de hand. De gladde knoppen geef niet zo veel tactiele feedback als die op andere telefoons, dus het kan moeilijk zijn om te weten dat een knop is ingedrukt als je het scherm niet duidelijk kunt zien. U kunt echter een passend antwoord op toetsaanslagen in te schakelen.

Net als andere telefoons Jethro’s, de ARCCI de SOS-knop klinkt een 86-decibel alarm terwijl het texting van een noodbericht tot vijf gekozen contacten roept daarvoor jullie gekozen alarmnummer. Daarnaast zal een tweede configureerbare bericht ook knipperen op het display van de telefoon die de hulpdiensten voorziet van details zoals uw naam, bloedgroep, relevante medische informatie en contactadressen in noodgevallen.

Emergency beschikt over terzijde, misschien wel het grootste deel van deze Jethro telefoon is de apps ingebouwd in het besturingssysteem. Natuurlijk, deze omvatten de standaard kalender en herinnering functies, maar ook een aantal andere functies die lijken te zijn gemaakt voor de ARCCI, waaronder een automatisch opnieuw bellen die kan worden ingeschakeld voor elk gesprek. Echter, dit is alleen goed voor bellen naar nummers die niet beschikken over een wisselgesprek of voicemail-functie.

De batterij op dit apparaat is ruim bemeten op 1000mAh. Veel hiervan lijkt extra functies van de nood mobiele telefoon, omdat het alleen bijdraagt ​​matig tot de gemiddelde batterij andere telefoons van het bedrijf. Deze bijzondere batterij heeft een gerapporteerde 200 uur standby-tijd, die we bevestigd in het testen. Spreektijd, was echter iets lager, met slechts 3,3 uur.

De ARCCI is een stijlvolle toevoeging aan de line-up van Jethro nood mobiele telefoons voor senioren. De inrichting is aantrekkelijk, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken. Echter, de strakke vormgeving zou kunnen blijken te zijn ondergang zijn als uw voorkeur gaat uit naar een meer tactiele ervaring met uw mobiele telefoon.