mobiele telefoons – Blackberry Curve 8520, 2017

De BlackBerry Curve 8520 is eenvoudig te gebruiken als een prepaid mobiele telefoon, een tekst boodschapper en een entertainment tool, en het is eenvoudig te integreren met uw persoonlijke computer en de bestaande e-mail accounts, dus kozen we het als onze Top Tien beoordelingen over Silver Award winnaar .. deze pay-as-you-go telefoon heeft een duidelijk voordeel ten opzichte van andere smartphones – de mobiele telefoon is een relatief recente model van wat een lange en succesvolle lijn van BlackBerry-telefoons is geweest. Dat betekent dat deze telefoon is vrij van veel van de software bugs en ontwerpfouten gemeenschappelijk voor telefoons, zoals Android-gebaseerde touchscreens, die afkomstig zijn van fabrikanten met minder mobiele telefoon ervaring.

Basis kenmerken

Niettemin, oudere technologie BlackBerry’s heeft een aantal belangrijke nadelen ten opzichte van smartphones die werken op top-of-the-line besturingssystemen. Bijvoorbeeld, de processor op de BlackBerry 8520 is te langzaam om veel van het internet video kunt u kijken op concurrerende smartphones te streamen. Een beeldscherm dat is slechts 2,46 inch diagonaal is nog een nadeel, vooral als je bedenkt dat je navigeert met behulp van een trackpad knop in plaats van het aanraken van het scherm. De telefoon draait op BlackBerry’s eigen RIM software.

Het primaire doel van elke pay-as-you-go mobiele telefoon is om te bellen en gesprekken te ontvangen. De Blackberry Curve heeft sterke eigenschappen om deze vitale functie eenvoudig en bruikbaar te maken. De telefoon heeft twee knoppen in de eerste plaats voor het bellen – een met een afbeelding van een groene telefoon voor het plaatsen of beantwoorden van een oproep en een ander beeld van een rode telefoon voor opknoping up. Hierdoor kunt u bellen sneller dan je kunt maken met veel concurrerende smartphones. Deze knoppen maken ook toegang tot uw lijst met contacten gemakkelijk, en de hoeveelheid informatie die u kunt opslaan voor elk contact is ideaal. U kunt meerdere telefoonnummers en e-mailaccounts voor elke persoon, plus hun adressen, verjaardagen en zelfs details zoals de namen van de persoon kinderen toe te voegen. Dit maakt de Blackberry een grote business tool.

Verder heeft deze telefoon heeft luidspreker en een 3,5 mm audio-uitgang die u kunt gebruiken voor het aansluiten van hands-gratis tools zoals hoofdtelefoon en microfoon combinaties. Deze quad-band telefoon is niet in staat om 3G, echter.

U kunt verzenden en ontvangen van SMS-berichten met de Blackberry Curve. Het volledige QWERTY-toetsenbord en geïntegreerde voorspellende-text-technologie maken de taak een genot. E-mailen en praten via instant messenger zijn ook gemakkelijk met deze prepaid telefoon. U kunt synch de Blackberry Curve met desktop e-mailprogramma’s zoals Microsoft Outlook te openen en te creëren werk en persoonlijke berichten. De synchronisatie mogelijkheden bevat de kalender functies. U kunt verbinding maken met behulp van een micro-USB-kabel, een draadloze verbinding of Bluetooth 2.0. Wanneer u kiest voor T-mobile als een service provider, kunt u uw gegevens met een persoonlijk online database synchroniseren zodat uw kostbare gegevens worden alle voor u beschikbaar zijn, zelfs als je verliest of per ongeluk de telefoon te vernietigen.

Behalve dat het een uitstekende communicatie-instrument, de Blackberry Curve is zeer geschikt voor entertainment. U kunt MP3 en MP4 uploaden naar de telefoon en luisteren via de ingebouwde muziekspeler, die zijn eigen speciale knoppen heeft. U kunt ook toegang tot het internet met deze prepaid telefoon. Terwijl de telefoon is technisch in staat het spelen van online video en streaming audio, de telefoon 512MHz processor is niet helemaal snel genoeg voor helder beeld en ononderbroken online luisteren. Echter, kunt u de telefoon gebruiken om stilstaande foto’s en video’s op de weg met 2 megapixel camera van de prepaid telefoon. Deze prepaid telefoon wordt geleverd met 256 MB geheugen, maar u kunt upgraden tot 32GB met een geheugenkaart.

vermaak

Extra entertainment opties zijn beschikbaar in de BlackBerry App Store, waaronder games. Uw Curve 8520 zal niet in staat om de nieuwste apps te behandelen, maar de RIM winkel heeft bijna net zo veel opties om uit te kiezen als de Android market. Veel van de tools en apps vindt u voor uw BlackBerry-smartphone hebben gratis versies en gratis proeven.

Het ontwerp van de prepaid BlackBerry Curve is zowel het grootste voordeel en een belangrijk nadeel. De telefoon van de knoppen, trackpad en lay-out maakt het gemakkelijker te gebruiken dan de meeste telefoons met het Android besturingssysteem. De telefoon is ook lichter dan veel andere smartphones, op iets minder dan 4 ounces. Echter, het scherm is klein en mist de nieuwheid en de uitvoerbaarheid van een touchscreen. Je kunt niet gemakkelijk in en uit te zoomen, bijvoorbeeld.

De BlackBerry Curve 8520 is een betrouwbare smartphone met een goede call functies, eenvoudig pc-synchronisatie en een ingebouwde muziekspeler. Wij raden deze telefoon voor zakelijk en casual gebruik, of u nu een smartphone veteraan of een sms-beginner.

Ontwerp

Overzicht