krultangen – Remington T-Studio Pearl 2017

De Remington T-Studio Pearl Ceramic Professional Styling Wand is de ontvanger van onze Top Tien Beoordelingen Bronze Award. Dit haarkrulspeld kunt u gemakkelijk te maken strakke of losse haren krullen en is bijzonder goed voor dun of plat haar. Het beschikt over een hoge hitte, een keramisch vat en een lange vier jaar garantie. Dit curling wand beschikt ook over automatische uitschakeling, is voorzien van een warmte-beschermende handschoen en is voorzien van een digitaal display voor eenvoudig aflezen. Dit curling wand biedt een groot aantal geavanceerde functies en instellingen die u niet zult vinden op vele soortgelijke producten.

Prestaties en veelzijdigheid

De Remington T-Studio Pearl is een curling toverstok. Dit betekent dat het niet een klem gebruiken om je haar vast te houden; in plaats daarvan, je gewoon wikkel haar rond de verwarmde vat. Dit helpt je krullen komen prachtig zonder ongewenste plooien en gespleten punten als gevolg van de klem. Wanneer we dit krultang, die met dikke, steil haar getest had een moeilijke tijd gebruik van het product. Haar gemakkelijk gleed van het vat. Echter, degenen met een dun en fijn haar genoten gebruik van het product en vond het eindresultaat van de krullen. Bovendien vonden zij de krullen bleven voor langere tijd.

Dit curling wand kan de temperatuur oplopen tot 410 graden Fahrenheit. Dit is één van de heetste curling toverstokken beschikbaar op onze line-up. Echter, als je dun of fijn haar, wil je lagere temperaturen te gebruiken, dus dit apparaat heeft een minimum temperatuur van 265 graden. Daarnaast zijn er negen warmte-instellingen, zodat u de juiste instelling voor uw specifieke haartype kiezen.

Deze Remington haarstyler is voorzien van een keramische vat. De keramische vat is doordrenkt met echte parels, die je haar het mogelijk maakt om gemakkelijk te schuiven op en neer het vat. Het helpt ook zorgen voor een soepele en minder kroezend resultaat. Keramische vaten ook gelijkmatig en snel te verwarmen. Dit apparaat warmt op ongeveer 30 seconden.

De veiligheidsvoorzieningen die bij deze krultang zijn uitstekend. Een hittebestendige handschoen wordt meegeleverd met de krultang, die uw vingers niet kunnen worden gebrand op de hete vat. Bij gebruik van een curling toverstok, heb je een grote kans van het branden van je hand, dus we zijn blij dat u niet nodig om de handschoen te kopen in aanvulling op deze krultang. Toch zouden we graag een beschermende hitteschild ook opgenomen met de krultang, die laat je toe om het vat te dekken tijdens het afkoelen te zien.

Een ander groot voordeel van deze curling wand is de digitale display. Hierdoor kunt u de exacte temperatuur en warmte-instelling te bekijken. Niet veel krultangen bieden digitale mogelijkheden. Daarnaast is de curling wand biedt automatische uitschakeling, wat betekent dat het schakelt op zijn eigen na een periode van tijd. Niet veel soortgelijke apparaten bieden deze mogelijkheid.

Veiligheid en Gemak

We zijn teleurgesteld in de lengte van het snoer op de T-Studio Pearl. Het snoer is slechts 5.7 voet lang. Dit is een van de kortste voedingskabels we zagen aan dit type apparaat. De beste koorden aan, ten minste 8 of 9 voet lang. Bij langere kabels, hebt u meer flexibiliteit bij het krullen van je haar. Echter, het netsnoer op dit haar toverstok doet draaien, waardoor u gemakkelijker krullen haar op de achterkant van je hoofd. Echter, het algemene ontwerp van dit product is ergonomisch, en we vonden dit een krultang heel gemakkelijk vast te houden.

Dit haar staf beschikt over een vier jaar fabrieksgarantie. Dit is één van de langere garanties die u op dit type apparaat te vinden. Veel producten worden alleen gedekt voor één of twee jaar. De beste garantie op haar krulspelden zijn vier of vijf jaar.

Als u problemen of zorgen over de krultang, dan kunt u een Remington support medewerker via e-mail of telefoon te bereiken. We zijn zeer onder de indruk van de steun die we ontvangen van Remington vertegenwoordigers. We stuurden meerdere e-mail vragen aan het bedrijf, en we kregen reacties snel en in alle bijzonderheden.

De Remington T-Studio Pearl Ceramic Professional Styling Wand is gemakkelijk een van de beste curling wands beschikbaar. Het kenmerkt hoge temperaturen tot 410 graden Fahrenheit, automatische uitschakeling mogelijkheden en een duurzame keramische vat. Bovendien, dit krultang heeft een digitale display en een lange vier jaar garantie. We willen graag een langere netsnoer gekenmerkt op dit apparaat te zien. Al bij al, de Remington T-Studio Pearl Ceramic Professional Styling Wand is een moeilijke curling toverstok te verslaan.

Help en ondersteuning

Overzicht