krediet reparatie diensten – Lexington Law 2017

Lexington Law is een advocatenkantoor dat krediet reparatie diensten aanbiedt aan klanten in het hele land. Het biedt bijna alle functies van het programma keken we in de beste diensten, en het gaf een uitstekende klantenservice in onze test. Het heeft ook in het bijzonder uitgebreide aanvullende onderwijs. Deze functies en nog veel meer verdiende Lexington Law our Top Tien Gold Award.

Ondersteuning & Service

We stak zijn hand uit naar dit bedrijf meerdere malen op verschillende dagen aan de klant dienstverlening aan potentiële klanten te testen. Kortom, we hadden goede ervaringen met de vertegenwoordigers van Lexington Law’s klantenservice. Ze waren beschikbaar via de telefoon en waren ontvankelijk te e-mailen. De vertegenwoordigers spraken we met waren transparant en open met de antwoorden die ze ons gaven. Zij bieden ook nauwkeurige informatie, en de gegevens die ze ons gaven waren consistent in telefoongesprekken en in vergelijking met de informatie op de website van het bedrijf. Er zijn echter geen vertegenwoordigers gevolgd door ons om zeker te zijn dat we niet verder vragen.

Lexington wet biedt aanvullend onderwijs over krediet, financiën en krediet wetten op haar website. Het beschikt over 12 onderwerpen die voor u aan onderzoek – de meest we zagen van een service die we beoordeeld – en ze bevatten informatie over slecht krediet scores, de Fair Credit Reporting Act en andere wetgeving, schoon krediet rapporten en nog veel meer. website Deze onderneming heeft ook een regelmatig bijgewerkte educatieve blog voor u kunt doorbladeren. De blog bespreekt dingen, zoals debt-to-income ratio, belastingen, hoge tarieven en andere informatie.

Als u uw krediet met Lexington wet te herstellen, moet u een maandelijkse vergoeding van $ 79,95 per maand, dat is onder de hogere vergoedingen die door deze bedrijven te betalen. Er is geen setup fee, en de service trekt uw krediet voor u. De meeste krediet reparatie diensten in rekening brengen, hetzij een setup fee (die vaak ook het krediet pull) of kosten voor het krediet te trekken; sommigen doen beide. Als u zich aanmeldt als een paar, ontvang je $ 50 korting op de betaling van uw eerste maand. Er zijn geen extra kosten voor u zorgen over te maken, maar je moet weten dat Lexington Law een geld-terug garantie voor zijn dienst niet aanbiedt. Merk op dat deze prijzen werden geciteerd om ons op het moment van deze evaluatie, en de prijs van Lexington wet kosten die u kan variëren, afhankelijk van uw situatie.

De typische programma met deze credit reparatie bedrijf duurt vier maanden, wat minder tijd dan veel andere bedrijven adverteren. Vergeet niet dat de tijd die je besteedt het werken met dit advocatenkantoor kan variëren, afhankelijk van het aantal items die je nodig hebt om geschil op uw credit verslag. Gemiddeld Lexington Law adverteert dat het verwijdert ongeveer 10 items uit uw credit verslag in totaal, maar nogmaals, zou je verwachten dat je resultaten te variëren.

Vergeet niet dat niet elk item op uw credit verslag hetzelfde gewicht wordt gegeven in je score. Sommige items die van uw krediet worden verwijderd kon zwaarder dan andere items worden gewogen; Het is mogelijk om 10 items uit het rapport verwijderd en hebben een zeer kleine score te verhogen. Aan de andere kant kan je 10 items verwijderd en krijgen een hogere credit score stijging dan gemiddeld, maar je moet niet per se verwachten dat dit gebeurt.

Kosten & Fees

Het aantal items deze onderneming betwist maandelijks varieert en is evenredig met het totale aantal geschillen die moeten worden gemaakt voor uw zaak. Kredietbureaus zijn verplicht om te reageren op geschillen 30 dagen na het ontvangen van hen, hoewel het wat tijd om veranderingen op uw rapport te bekijken kan nemen. Je zou verwachten om te beginnen met het zien van de resultaten van de disputen die door Lexington wet binnen 45 dagen.

Lexington wet biedt de meeste van de functies die we zochten in onze evaluatie van krediet reparatie bedrijven. Het verwerft uw credit score voor u, bespaart u de moeite. Het werkt ook met uw schuldeisers in aanvulling op de drie kredietbureaus, waardoor het meer waarschijnlijk dat de negatieve items verwijderd uit uw credit verslag uit zal blijven maakt. Dit bedrijf biedt ook maandelijks krediet monitoring en bescherming van de diefstal van identiteit, die beide kunnen helpen voorkomen dat nodig een krediet reparatie bedrijf in de toekomst. Deze dienst biedt geen beloning voor delete onderhandelingen echter, wat betekent dat Lexington wet niet zal onderhandelen met uw schuldeisers om u te betalen uit uw schuld in ruil voor de schuldeiser het verwijderen van de negatieve item uit uw credit verslag. U kunt stoppen met werken met Lexington wet te allen tijde zonder boete, want er is geen contract nodig is om te werken met dit bedrijf.

Lexington Law krediet reparatie service heeft een lage gemiddelde tijd voor zijn programma ten opzichte van haar concurrenten, en er is geen setup fee. Dit bedrijf heeft vooral informatief aanvullend onderwijs en behulpzaam vertegenwoordigers van de customer support. Hoewel de maandelijkse vergoeding is duurder dan sommige van de andere bedrijven van ons beperkt nazicht, haar voorzieningen, onderwijs en customer support te zetten Lexington recht aan de top van onze lijst van krediet reparatie bedrijven.

Tijdsspanne

programma Details

Overzicht