kookboek recept software – Thuis Cookin 2017

Home Cookin is een kookboek en recept programma waarmee u uw eigen recepten toe te voegen aan degenen die het gaat met. U kunt recepten eenvoudig delen door het afdrukken van receptenkaarten of het creëren van je eigen kookboek te geven als een geschenk. U kunt uw recepten te houden georganiseerd en dupliceren-free met behulp van de dubbele Finder-functie.

Overzicht

Dit recept programma komt met een aantal recepten die reeds in de applicatie. Echter, het is eenvoudig om uw familie favorieten toe te voegen met behulp van de handmatige import functie. U kunt ook zoeken op het web voor meer heerlijke recepten en voeg deze aan uw collectie. Als u wilt een kookboek te delen met vrienden en familieleden te maken, kunt u gebruik maken van de software kookboek design features. Zodra u in uw persoonlijke recepten invoeren of importeren in de toepassing van het web, kunt u een afbeelding van de bereide maaltijd toe te voegen. Dit voegt esthetische aantrekkingskracht naar uw kookboek. U kunt ook afdrukken van een hard copy van uw recepten voor uw eigen referentie of te delen met anderen.

Home Cookin biedt verschillende opties in het menu planner. U kunt dagelijkse menu’s eenvoudig per week, per maand of zelfs verder vooruit. Er is geen limiet aan het aantal menu’s die u kunt plannen met behulp van dit recept programma. U kunt ook notities toe te voegen in uw maaltijd planner om andere kookboeken of recepten verwijzen. U kunt uw menu planners houden voor de komende jaren. Deze kunt u opzoeken oude recepten die je familie lyrisch over en maken ze weer.

Dit kookboek en recept programma geeft u de mogelijkheid om portiegroottes van uw recepten aan te passen aan de behoeften van u en uw gezin past. Dit is een uitstekende functie te hebben als je over het algemeen koken voor een kleinere groep, maar af en toe graag koken voor grote groepen. Als je porties van uw recept aan te passen, kunt u ze permanent of op tijdelijke basis te veranderen.

De software kunt u uw bestanden naar een andere laptop of desktop computer door het installeren van het programma op een flash drive. Dit kan handig zijn als je niet genieten van het afdrukken van uw recepten. Helaas ondersteunt Huis Cookin niet een smartphone app die je in staat zou stellen om recepten of boodschappenlijstjes maken wanneer u weg bent van uw computer te hebben.

Home Cookin kookboek en recept software biedt handige functies die u het leven gemakkelijker te maken in de keuken, zoals de mogelijkheid om te vinden en verwijderen van dubbele recepten. De mogelijkheid om te creëren en uit te printen ingebonden kookboeken van uw favoriete recepten is een leuke functie voor het delen van uw favoriete recepten. Helaas heeft deze toepassing niet een smartphone app, die een extra niveau van comfort zou kunnen toevoegen. U kunt echter altijd print uw recepten en boodschappenlijstjes.