hometrainer – Horizon Fitness Comfort U, 2017

De Horizon Fitness Comfort U Upright hometrainer blinkt uit in zijn design en comfort niveau. Met deze rechtop hometrainer, kunt u de zitting zowel horizontaal als verticaal te passen en te profiteren van een grote, gel vervoeren. Deze hometrainer beschikt ook over een 5,5-inch LCD-scherm en ingebouwde luidsprekers. Echter, zijn de fitness-tracking-functies ontbreken, dat is een reden deze oefening fiets niet een hogere rang op onze line-up.

Overzicht

Dit Horizon Fitness hometrainer biedt slechts 10 geprogrammeerde trainingen. Dit biedt nog mogelijkheden om variatie toe te voegen aan uw dagelijkse trainingen, maar veel van de beste producten aan te bieden 20 tot 30 vooraf ingestelde workout opties. Echter, er zijn 16 weerstandsniveaus kunt u kiezen uit, dat is het gemiddelde aantal levels die u op dit type apparaat te vinden. Het is ook compatibel met een borstband hartslag of kijken zodat u de meest nauwkeurige hartslagmeting krijgen wanneer uit te werken met deze fiets.

Ultiem comfort is beschikbaar op deze hometrainer. Het beschikt over een grote, gel stoel die je zowel verticaal als horizontaal kunt aanpassen. De pedalen hebben ook verstelbare bandjes, zodat je je voeten je snelheid kan vastzetten op de pedalen voor de veiligheid als uw verhoging op de fiets.

Een 5,5-inch LCD-scherm bevindt zich op het stuur van dit product. Op deze display kunt u uw training geschiedenis met inbegrip van uw tijd, verbrande calorieën, snelheid, hartslag lezingen en weerstandsniveau te bekijken. Er zijn ook audio-ingangen op de console als ingebouwde luidsprekers. We waren blij dat dit apparaat beschikt over een aantal entertainment opties om u te helpen genieten van die lange, intensieve trainingen.

Voor een rechtop hometrainer, dit model is lichtgewicht. Weegt ongeveer 68 pond. Het is 53 inches lang, 22 inch breed en 47 inch lang, die overeenkomt met de afmetingen van veel andere producten met onze opstelling. De Horizon Fitness Comfort U’s frame is gedekt door de fabrieksgarantie van één jaar. Alle bewegende onderdelen en arbeidsloon zijn gedekt voor slechts één jaar. We willen graag de onderdelen en arbeid gedekt voor ten minste twee jaar of langer te zien.

De Horizon Fitness Comfort U is ontworpen met comfort in het achterhoofd. Het biedt vele design kenmerken om ervoor te zorgen u het ultieme comfort ontvangt gedurende lange trainingen. Toch willen we extra-fitness bijhouden van opties zoals meer vooraf ingestelde workouts te zien. Ook zou een langere onderdelen en arbeid garantie dit hometrainer nog meer te verbeteren. Echter, als het comfort is uw belangrijkste prioriteit is, dan is deze fiets is een goede optie.