fantasy sports software – Rotoworld Fantasy Sports 2017

Rotoworld Fantasy Sports, voorheen bekend als Sandbox Fantasy Games, is fantasy sports software die nieuws, ontwerp gidsen, fantasy sports en nog veel meer biedt. Omdat Rotoworld biedt veel verschillende pakketten en fantasy sports opties, heb je geen probleem vinden van een pakket dat bij je past. Naast sport, Rotoworld biedt ook up-to-date nieuws met inbegrip van speler en team nieuws, evenals letsel rapporten, ranglijsten en het laatste nieuws. Rotoworld Fantasy Sports biedt u alle informatie die u nodig hebt om selecties, ontwerp-spelers en nog veel meer te maken.

Sport

Rotoworld biedt niet alleen honkbal, voetbal, basketbal en hockey fantasy sport, maar het biedt ook nieuws en andere content op golf en NASCAR.

Lidmaatschap en pakket vergoedingen voor de fantasy sports variëren. Pakketten variëren van eenvoudige Draft Gidsen voor combo-pakketten, die variaties van een Draft Guide, een ontwerp van Master, een Season Pass en meer. Terwijl de specifieke kenmerken van elk pakket kan variëren afhankelijk van de sport, het ontwerp van Guide beschikt over het algemeen projecties, spiekbriefjes, spelersprofielen, columns en actueel nieuws. The Draft Master is een offline ontwerp tool die u kunt gebruiken, samen met de ontwerp-Guide to mock tocht uit te voeren voordat springen in uw werkelijke ontwerp. De Season Pass is voorzien van up-to-date rankings en projecties. Het heeft ook speler tracker mogelijkheden en kunnen updates en rapporten voor u, die u helpen bij uw fantasy sports spel e-mail. Hieronder staan ​​de verschillende sporten pakketten beschikbaar

Honkbal fantasy sport-pakketten

Voetbal fantasy sport-pakketten

Basketbal fantasy sport-pakketten

Game / League Types

Hockey fantasy sport-pakketten

Rotoworld’s opvallende functies zijn onder meer actueel nieuws, blogs en columns van experts in het veld om u te helpen de beste ontwerp picks te maken. Rotoworld bevat de hoofdpunten in zijn huidige nieuws, natuurlijk, maar hij is tevens uitgerust speler verwondingen, transacties, contracten, diepte grafieken en meer. Deze functies zijn uitstekende instrumenten om te gebruiken bij het maken van uw ontwerp selecties.

Afhankelijk van de fantasy sport pakket dat u kiest, zul je tal van functies die u kunt gebruiken gedurende het hele seizoen om uw tocht, spelers, teams, etc. Bijvoorbeeld beheer te krijgen, het ontwerp-gids bevat spelersprofielen en projecties die van onschatbare waarde kan zijn bij het kiezen spelers. The Draft Master beschikt over up-to-date en diepgaande grafieken en letsel rapporten voor u om het hele seizoen te verwijzen. beste eigenschap van de Season Pass ‘is de speler tracker, die u zal helpen alle spelers u geïnteresseerd bent in het volgen bent beheren.

Er is maar een manier om contact op te nemen Rotoworld voor klantenservice vragen. Op de bodem van de website, is er een Help / Contact Us optie, maar de link brengt u alleen maar een formulier waar je een customer service onderzoek kan indienen. U laat uw naam, e-mail, en de opmerkingen of vragen die je hebt. Wanneer we een verzoek ingediend, kregen we een antwoord binnen twee uur, en beantwoordde al onze vragen grondig.

Rotoworld Fantasy Sports is respectabel fantasy sports software, omdat het een veel informatie voor het maken van fantasie picks, evenals de huidige nieuws over sport, teams en spelers. Het biedt ook een groot aantal fantasy sports. De fantasy sport-pakketten, zelfs de basis Draft Guides, bieden nuttige tools en functies om u te helpen door de seizoenen heen. Het zou leuk zijn om meer customer service-opties te zien, maar voor de rest hebben we geen klachten over Rotoworld Fantasy Sports.

Kenmerken

Ondersteuning / Help

Overzicht