facial analyzer – uAttend Facial Analyzer 2017 – Top Tens

De uAttend MN2000 is een biometrische gezichtsherkenning prikklok die integreert met de uAttend cloud-gebaseerde applicatie voor een gestroomlijnde rapportage en eenvoudige werknemer interactie.

Hoewel het biedt gezichtsherkenning mogelijkheden, dit apparaat werkt ook met RFID-badges of pincodes voor een extra klok in methoden. Het wordt geleverd met 10 gratis RFID badges en een PIN-pad, zodat u kunt het opzetten van de methode die het beste werkt voor uw bedrijf.

De uAttend MN2000 is een standalone hardware-apparaat, maar het vereist een maandelijks abonnement op de software voor het opslaan en analyseren van gegevens. Naarmate de klok maakt gebruik van de gelaatstrekken erkenning, stuurt de gegevens naar de web-based programma in real time. U kunt de klok te gebruiken plug-and-play modus of configureren met een IP adres op een bedrade router systeem.

Dit gezicht herkenner klok wordt geleverd met een zes-voet Ethernet-kabel en is voorzien van een netsnoer. Gebruik het apparaat op een tafel of bevestig het op een muur met de meegeleverde hardware voor gemakkelijkere toegang.

De uAttend MN200 wordt geleverd met gratis technische ondersteuning. Het heeft ook een gratis levenslange vervanging garantie zolang de uAttend account actief is. Als u een grote fabriek of een bedrijf dat meer dan een time klok vereist uitvoert, het systeem ondersteunt meerdere lezers, net zoveel als u nodig heeft, zonder de noodzaak om ze aan elkaar te netwerken.

Het heeft een groot kleuren touch-screen display, waar medewerkers hun totale werkte voor de loonperiode uren kunt bekijken, het bekijken van de gegevens in real time. Daarnaast is het programmeerbaar om persoonlijke berichten te tonen voor elke werknemer. De software voor gezichtsherkenning slaat tot 200 werknemers gezicht profielen, maar heeft onbeperkte RFID of PIN-gebruik, waardoor het een optie voor zowel grote als kleine bedrijven.

De tijdklok programma laat je meer dan spoor werknemer check-in en check-out tijden te doen. U kunt uw bedrijfslogo te uploaden rechtstreeks naar het apparaat om het te personaliseren. De software voor gezichtsherkenning maakt het ook mogelijk voor de afdeling transfers, en het ondersteunt wekelijks, tweewekelijks of maandelijks pay cycli. Het compileert en exporteert de gegevens naar verschillende programma’s, waaronder Quickbooks, Baron Payroll en Excel voor geïntegreerde payroll.

Het programma heeft geavanceerde functies waarmee u op te sporen pauze compliance, ziektedagen, vakantiedagen en andere variabelen. De kosten van de maandelijkse abonnement is afhankelijk van het aantal werknemers en klokken die je hebt.

Hoewel het heeft een beperkte ruimte voor gegevens over werknemers, de uAttend MN2000 Facial Recognition Unit Time Clock is een goedkope optie voor de vereenvoudiging van de administratieve proces. De mogelijkheid om meer dan één gebruiken vrije netwerken de inrichtingen draagt ​​bij aan de veelzijdigheid.