enterprise VPN-diensten – VPN Authority, 2017

VPN Autoriteit biedt een enterprise VPN-dienst die in de eerste plaats wordt gerouteerd via servers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk om geografische beperkingen op de streaming content te omzeilen. Het bedrijf beschikt over een netwerk van servers, die zij stelt zijn geoptimaliseerd om een ​​snelle, veilige verbinding te verzekeren. Deze veelvoud aan servers compenseert gedeeltelijk het netwerk zwak coderingsalgoritme.

Volgens het bedrijf, het opzetten van VPN Autoriteit duurt slechts 15 seconden. U kunt een account instellen door naar de website van het bedrijf, inloggen en het downloaden van de juiste software pakket voor het platform u van plan bent om het te gebruiken. VPN Autoriteit werkt met alle platformen en browsers, waaronder gaming consoles en mobiele apparaten. Het bedrijf biedt een enkele laag van het lidmaatschap, dus er zijn geen premies of reclame ingebed in de werkbalk.

VPN Autoriteit maakt gebruik van een eenvoudige 128-bit encryptie-systeem dat kort voor de volledige 256-bit industrie standaard valt. De kleinere encryptie-algoritme is in potentie kwetsbaar voor brute force aanvallen, al is uw gegevens waarschijnlijk niet zal worden aangetast als gevolg van multiple-server netwerk VPN Autoriteit en routine IP-subnet masking.

VPN Autoriteit biedt meerdere servers op een ononderbroken stroom van web content, audio en video te leveren. Met behulp van een van de Amerikaanse-en Britse-gebaseerde servers krijgt u rond de regionale beperkingen en maakt een snelle toegang tot sites zoals BBC iPlayer, die problematisch voor niet-U.K. kan zijn. browsers. Het systeem maakt het mogelijk onbeperkt schakelen zonder extra kosten, dus je kunt hop uit een achterblijvende server naar een met een lichtere belasting zonder meer te betalen.

Het is eenvoudig te installeren en in gebruik VPN Autoriteit enterprise VPN-service. Eenmaal geïnstalleerd, werkt met vrijwel elk besturingssysteem u al gebruikt zonder noemenswaardige wijzigingen in uw huidige browser. Hoewel de 128-bit encryptie-algoritme veiliger zou kunnen zijn, is de service gerouteerd via een externe proxy, waardoor de detectie van uw IP-adres onwaarschijnlijk. De snelheid wordt gegarandeerd door u te laten kiezen om de route van uw verbinding via de snelst beschikbare server. Overstappen naar een andere, potentieel snellere server is altijd een optie als je eerste keuze begint een merkbare vertraging in streaming content en gameplay zien.