enterprise content management systeem – Huddle 2017

Samenwerken met uw medewerkers, het beheren van uw documenten en bestanden delen gemakkelijk met Huddle. Dit enterprise content management systeem is verpakt met een verscheidenheid van het management functies en beveiligingsopties om ervoor te zorgen dat de documenten van uw bedrijf worden verzorgd. Dit bedrijf CMS biedt een groot aantal voordelen, zoals cloud storage, document imaging, versiebeheer en een uitgebreide geschiedenis. Echter, er zijn een paar functies mist, en het vereist enige ervaring voordat je zijn volledige potentieel kan genieten.

Overzicht

Huddle helpt u specifieke bestanden met behulp van full-text search mogelijkheden te vinden. Het zal het hele lichaam doorzoeken van documenten aan zoekwoorden te vinden. Huddle maakt gebruik van een systeem map voor het opslaan van uw documenten. U kunt deze mappen met medewerkers te delen en het organiseren van de mappen op grootte, datum, de status van goedkeuring of naam. Deze mappen worden opgeslagen in aangewezen gebieden genoemd werkruimten. U kunt werkruimten voor projecten, afdelingen en meer te maken.

Deze digitale document management systeem maakt samenwerking met medewerkers eenvoudig. U kunt bestanden te bekijken zonder ze te downloaden. U kunt een goedkeuring van een document van een werknemer te vragen. U kunt ook meldingen verzonden als documenten beschikbaar zijn. Bovendien, deze onderneming CMS integreert direct met Microsoft Office, waardoor het creƫren van content en het bewerken eenvoudig. U kunt ook meerdere bestanden uploaden naar uw werkruimte.

Echter, we vonden deze onderneming CMS overweldigend op het eerste. Het vereist enige tijd om te leren voordat we in staat waren om deze oplossing ten volle te benutten. We moesten op zoek naar een aantal van de functies, en we konden niet gaan zitten en duiken in het systeem.

Versiebeheer is een ander voordeel verkrijgbaar bij Huddle. Met deze functie kunt u toegang tot de meest recente versie van een document. U kunt ook documenten uit te boeken, waardoor de mogelijkheid voor anderen om toegang te krijgen tot het document en tegelijkertijd wijzigingen aanbrengen. Huddle biedt ook een uitgebreide audit trail. Dit pad registreert alle activiteiten voor elk bestand. Je zult in staat zijn om te zien wie een bestand geopend en welke wijzigingen zijn aangebracht.

U kunt ook permissies voor bestanden. Dit betekent dat alleen personen die hiervoor toestemming hebben gekregen kunnen bekijken, te bewerken of een document te verwijderen. Deze beveiliging optie voorkomt dat bestanden worden bekeken en bewerkt door ongewenste individuen. Het legt ook een extra laag van voorzichtigheid op de wijzigingen in documenten en is een manier om het verwijderen van bestanden te voorkomen.

Als u hulp nodig hebben bij het gebruik van Huddle, deze enterprise management software biedt telefoon- en e-mail. We waren onder de indruk van de snelle, vriendelijk en gedetailleerde antwoorden die we ontvingen van een vertegenwoordiger. Daarnaast zijn er een aantal online beschikbare middelen, zoals veelgestelde vragen, white papers, video’s en nog veel meer.

Huddle is een krachtige applicatie met vele mogelijkheden om het beheer van de bestanden van uw bedrijf eenvoudig en samenwerken met medewerkers probleemloos. Dit bedrijf CMS maakt gebruik van een mappenstructuur, die een uitdaging om mee te werken kan zijn, maar de zoekmogelijkheden maken het eenvoudig om specifieke bestanden te vinden. De beveiligingsfuncties beschikbaar zijn met dit systeem zijn krachtig en houden dwalende ogen van de toegang tot vertrouwelijke gegevens. Over het algemeen, Huddle is een uitstekende keuze voor een enterprise content management systeem waarmee u gemakkelijker werken hand in hand met je teamleden.