elektrische tondeuse – Andis Promotor Combo 2017

De Andis Promoter Combo is de ontvanger van onze Top Tien beoordelingen Gold Award. Deze elektrische tondeuse komen met een trimmer en acht bijlagen. De klippers zijn krachtig genoeg om door nat en dik haar, evenals grof gezichtshaar te snijden. Deze trimmer is ontworpen voor detaillering halslijnen en bakkebaarden. De klippers en trimmer zijn snoer, zodat u geen zorgen te maken over het opladen van het apparaat of de aankoop van extra batterijen. Bovendien, het komt met een instructie DVD om ervoor te zorgen krijg je professioneel ogende kapsel, zelfs zonder enige opleiding.

Overzicht prestaties

Als u op zoek bent naar krachtige tondeuses, grooming product is een van de beste. De tondeuse voorzien van een krachtige motor pivot dat het vermogen door middel van nat en dik haar te snijden is. Dit is een opvallende eigenschap van dit apparaat, zoals vele soortgelijke scheren kan alleen worden gebruikt op droog haar. Bovendien kunnen deze Andis tondeuse door middel van grof gezichtshaar knippen als je baard moet worden getrimd of verdund.

De Andis Promoter Combo is eenvoudig te gebruiken, vooral als u het snijden van uw eigen haar. Het beschikt over voorgevormde behuizingen die ervoor zorgen dat het houden van de clippers voor langere tijd gemakkelijk. De bladen zijn verstelbaar, zodat u als afsluiting van een snede te krijgen zoals u wenst. Het is ook een bedrade inrichting, waardoor het meer kracht geeft en elimineert problemen met batterijen en hoeven de inrichting continu laden voor gebruik. Echter, kan het snoer ook een belemmering te zijn en in de weg als je het snijden van uw eigen haar.

Dit haar knippen kit voldeed aan onze verwachtingen volledig met het aantal accessoires en instrumenten die zij biedt. Deze kit beschikt over 27 accessoires. Er zijn acht clipper opzetkammen die bij deze kit. De kleinste attachment snijdt op 1/16 van een inch en de grootste snijdt op 1 inch. Het brede scala van bijlagen kunt u de lengte die u wenst zonder veel moeite te krijgen, vooral als je geen eerdere haar knippen ervaring of opleiding hebben.

Een paar extra bijlagen komen met dit apparaat om ervoor te zorgen dat u een kwaliteit kapsel. Deze omvatten een mengen hulpmiddel, alsmede linker en rechter oor tapers. We zijn blij om deze tools meegeleverd met deze tondeuse te zien. Veel vergelijkbare elektrische tondeuse niet over deze bijlagen aan te bieden.

Een ander voordeel van dit product is dat het biedt veel extra items die deel uitmaken van het knippen van haar een beetje makkelijk. Roestvrijstalen schaar, een kapper kam, taps toelopende kapper kam en een kapper cape zijn allemaal opgenomen met deze kit. Het beschikt ook over een borstel en smeerolie. Hierdoor kunt u regelmatig schoon en de clippers te handhaven zonder het maken van een extra aankoop voor het reinigen van gereedschappen. Verder wordt een zachte opslag koffer om uw tondeuse veilig en beschermd tijdens opslag.

Accessoires

Het ontwerp van de clipper is niets bijzonders. Het beschikt over een roestvrij stalen mes en het is licht van gewicht. De meegeleverde trimmers zijn voorzien van een T-mes dat is ontworpen voor close snijden en trimmen. Dit is ideaal voor detaillering bepaalde gebieden van je haar, zoals halslijnen, bakkebaarden en zelfs gezichtshaar. De trimmer beschikt ook voorgevormde behuizing, waardoor het houden van de trimmers voor langere tijd eenvoudig.

De Andis Promoter Combo is bedekt onder een garantie van vijf jaar. We waren blij om te zien zo’n lange fabrieksgarantie beschikbaar op dit apparaat als vele soortgelijke tondeuse alleen gedekt voor een jaar.

Voor customer support, dan kunt u contact opnemen met een vertegenwoordiger van Andis via e-mail. Helaas, we konden geen telefoonnummers om een ‚Äč‚ÄčAndis vertegenwoordiger te bereiken vinden. Echter, er zijn verschillende tankstations over de hele wereld die je kunt bellen en antwoorden ontvangen. U kunt het dichtstbijzijnde tankstation aan u op de Andis website. Bovendien, we konden geen live chat support opties.

Een instructie DVD is opgenomen met dit haar knippen kit. Dit is een gunstig als je haar nog nooit eerder hebben gesneden en zijn nerveus. Zeer weinig haar knippen kits bevat een instructie-DVD als deze kit doet.

De Andis Promoter Combo is een krachtige haar knippen en trimmen set. De set wordt geleverd met 27 punten, dat is een veel voor vergelijkbare tondeuse sets. Het kan snijden door nat en dik haar en is bedekt onder een garantie van vijf jaar. Wij zouden graag zien dat meer steun opties beschikbaar, en het snoer kan in de weg als je probeert om je eigen haar te knippen. Echter, de Andis Promoter Combo biedt tal van accessoires en is een krachtig instrument, en dit maakt het een van de beste tondeuse sets beschikbaar gemakkelijk.

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht