educatieve software rangen 4 6 – Basisschool Success Deluxe Grade 4-6 Software – Top Tens

Elementary School Success Deluxe 2010 is grote educatieve software om de basis te scherpen. De beelden zijn in het oog springende en de games maak je snel op je voeten. We weten zeker dat je leerlingen zullen genieten van het plezier leeromgeving die wordt gepresenteerd in deze educatieve software-optie.

feature Set

Een verscheidenheid aan games beschikbaar was, vooral voor de wiskunde deel van de kinderen educatieve software. Voor zowel de vierde en vijfde rangen hadden ze meerdere onderwerpen en meerdere spellen voor elk. We waren triest dat er weinig variatie voor de sectie Engels. Onder elk boek optie waren soortgelijke vragen en slechts een tijdschrift voor de studenten om records hun gedachten van wat ze lezen.

We waren ook teleurgesteld dat deze educatieve software bevat alleen lessen voor de kleuterschool tot en met vijfde leerjaar en niet de zesde ook. Aangezien andere graad 4-6 software omvat het zesde leerjaar, heeft dit product niet rang hoger in onze review.

Het educatieve aspect was geweldig voor sommige onderwerpen en helaas ontbreekt in anderen. Terwijl wiskunde bedekt een brede selectie uit Naast decimalen alleen regenwormen en vlinders worden aangeboden onder de wetenschap sectie voor het vierde leerjaar. Voor de sectie Engels, alle van de vierde en vijfde klas materiaal omvat begrijpend lezen. Alle oefeningen hebben de student schrijven in een voorwaarde elektronisch tijdschrift. De vereiste lectuur wordt niet meegeleverd, zodat je zou kunnen hebben om een ​​paar boeken kopen om dit onderdeel te voltooien. Er is een goede verscheidenheid aan boeken om uit te kiezen. Aardrijkskunde en geschiedenis zijn helemaal niet behandeld in dit programma.

Toen we een antwoord fout, dan zou de educatieve software rangen 4-6 het juiste antwoord te laten zien, maar zou het niet uitleggen waarom. Dit kan het frustrerend voor de student als ze niet weten waarom ze een antwoord fout had te maken. De enige leermiddelen worden aangeboden in de wetenschap sectie, en dat is alleen lezen. De wiskunde sectie bevat geen leermiddelen, zoals hoe om staartdelingen te doen. Er zijn slechts spelletjes en oefeningen beschikbaar.

Het installatieproces voor deze educatieve software was makkelijk genoeg. Hoewel de doos zegt dat het hebben van internet is aan te bevelen, als je niet al de vereiste versie van QuickTime op uw computer is geïnstalleerd, wordt het internet technisch vereist.

educatieve waarde

Elke graad wordt apart geïnstalleerd. Zodra het programma is geïnstalleerd, wordt de schijf niet nodig is om de kids run educatieve software.

De navigatiebalk aan de onderkant van het scherm was erg basic en eenvoudig genoeg om erachter te komen. Het enige probleem dat we hadden in eerste instantie werd met behulp van de “X” en het menu om te navigeren naar de vorige ramen.

De graphics zijn erg basic cartoons met weinig detail en kunnen niet houden de kinderen geïnteresseerd voor zeer lang en de games zijn een veel vulling in de blanco. Het is niet het meest opvallende programma beschikbaar. Er waren zeer weinig instructies in audio- en veel lezen was vereist, vooral in het Engels sectie. Multiplayer is niet beschikbaar voor deze software.

Wij waren teleurgesteld over de beschikbare hulp. Het vraagteken in de bodem had zeer, zeer eenvoudige instructies op elke pagina. Het bedrijf heeft een FAQ sectie voor referentie, en er is de mogelijkheid om een ​​ticket in te dienen als u vragen dan wat beschikbaar is op de site te hebben.

Kortom, dit educatieve software kwaliteiten 4-6 omvat drie kernvakken, hoewel slechts een van hen in elke diepte. De graphics en games zijn leuk voor een tijdje, maar kan een belemmering worden wanneer speelde voor uren aan een stuk. Als u op zoek bent naar iets om gewoon blijven de wiskundige vaardigheden scherp en willen werken aan begrijpend lezen, zou Elementary School Success Deluxe 2010 waarschijnlijk past bij uw behoeften. Verwacht niet dat het aan een van de onderwerpen te onderwijzen; het richt zich alleen op het versterken van wat kinderen misschien al weet. Als een cijfer 4-6 software was het een beetje teleurstellend.

Makkelijk te gebruiken

kid Appeal

Help en ondersteuning

Overzicht