e-mail marketing software – Vertical Response 2017

VerticalResponse Classic biedt hulpmiddelen dan die gevonden in de standaard e-mail campagne diensten. Deze massa e-mail software biedt een aanwinst voor code-savvy ontwikkelaars met de ontwikkelaar API. Deze application programming interface geeft experts volledige controle over contactlijsten, sjablonen en berichten.

Overzicht

Een e-mail campagne begint allemaal met het organiseren van uw contacten, en VerticalResponse maakt dat heel eenvoudig. U kunt een lijst van een CSV-bestand, evenals lijsten met contactpersonen van populaire e-mailprogramma’s zoals Gmail, Outlook en Yahoo te importeren. U kunt ook e-mailadressen één voor één als u verkiest.

Zodra uw lijst is op zijn plaats, kunt u uw e-mail campagne te ontwerpen met behulp van VerticalResponse’s stap-voor-stap instructies. U kunt e-mails maken op basis van een degelijke selectie van templates of maak uw eigen e-mail met HTML-code. U kunt er ook voor zorgen dat elk publiek ziet uw bericht door te kiezen voor een text-only versie tegelijkertijd te creëren. Zelfs als je een sjabloon gebruikt, kunt u het met uw eigen foto’s en tekst.

Deze e-mail blast software helpt u successen en mislukkingen van uw campagne volgen met haar rapportage tools. Je weet altijd welke van uw e-mails worden geopend, zodat je een idee hebt van wat het werken met potentiële klanten. U kunt ook vertellen hoeveel mensen klikken op links ingebed in uw e-mails. Als u samen te stellen die twee stukken informatie – hoeveel mensen uw e-mail te openen in vergelijking met hoeveel mensen klikken op links – het kan u helpen te leren veel over de effectiviteit van uw bericht.

De nadelen optreden wanneer u probeert om uw bericht te bekijken op basis van hoe het eruit zou zien door middel van elke e-mail provider. Deze functie is beschikbaar, maar vereist een extra vergoeding.

E-mail marketing diensten zijn niet de moeite waard als ze niet maken het gemakkelijk om sociale media te integreren in uw campagnes. VerticalResponse heeft geweldige hulpmiddelen voor. U kunt uw boodschap op Twitter, Facebook en LinkedIn met slechts een paar klikken.

VerticalResponse geeft u de mogelijkheid om volledig op maat gemaakte templates en e-mail campagnes te maken. De mogelijkheid om sociale netwerken knoppen in de e-mail formulier op te nemen en hebben klanten zich aanmelden voor nieuwsbrieven op uw social media pagina maakt dit een goede service.