e-mail encryptie software – Trend Micro 2017

Trend Micro biedt client, gateway en hosted e-mail encryptie-diensten. Het is compatibel met andere Trend Micro ondersteunende applicaties zoals Data Privacy en ScanMail voor Microsoft Exchange. Met behulp van een combinatie van deze toepassingen kunt u een op maat gemaakte beveiligingsoplossing voor uw bedrijf te creëren. Trend Micro encryptie diensten omvatten een gehoste sleutelservice, zodat beheerders niet hoeft te toetsen te beheren. De gateway versie kan geconfigureerd af te dwingen, en de gehoste versie dwingt ook beleid, maar vereist u niet om de hardware te steunen handhaven.

Overzicht

Dit e-mail encryptie software maakt gebruik van een gepatenteerde vorm van identiteit-gebaseerde encryptie genaamd Trend Micro Private Post, welk e-mailadres van de ontvanger gebruikt om encryptiesleutels te creëren. Beheerders hoeven niet te toetsen te beheren, en de encryptiesleutels zijn 24/7 beschikbaar. Voor extra ondersteuning, kan Trend Micro ook wachtwoorden van gebruikers te beheren, zodat beheerders niet hoeft te wachtwoorden handmatig opnieuw in te stellen als ze worden vergeten of moeten worden gewijzigd.

Gebruikers kunnen e-mails versleutelen vanuit Outlook, of u kunt e-mail scan of Data Loss Prevention-software toe te voegen aan de automatische policy-based versleuteling af te dwingen. Trend Micro biedt gateway, Microsoft Exchange en cloud-gebaseerde mail scanoplossingen. De gateway versie fungeert als een virtuele client, en de gehoste versie werkt off-site met behulp van Trend Micro servers en omvat e-mailbeveiliging. Echter, met het oog op de gehoste e-mail security service te gebruiken, hoeft u een bestaand internet gateway of werkgroep SMTP verband met de toegang tot de DNS-mail exchange record aan de MX-mail hostrecord omleiden. De meeste bestuurders moeten in staat zijn om dit redirect met weinig inspanning te beheren. Als uw e-mailservice wordt gehost, moet u wellicht contact opnemen met de provider voor hulp.

Ontvangers kunnen hun berichten via de Zero Reader met behulp van Internet Explorer of Firefox en op iPhones, Android of Blackberry mobiele telefoons te bekijken. Ontvangers kunnen ook terug sturen beveiligde e-mails zonder dat Trend Micro abonnees. Compatibele e-mailclient voor afzenders onder meer Outlook en Windows Live Mail. Het biedt geen ondersteuning voor Mac e-mail software of Linux-omgevingen. Trend Micro e-mail security-producten zijn ontwikkeld om te functioneren in een Windows-netwerk.

Trend Micro is een van de weinige e-mail security bedrijven die bescherming bieden voor één pc of een heel netwerk, hetzij gehoste of on-premise. Dit maakt het een goede keuze voor groeiende bedrijven, omdat het gemakkelijk aan toevoegen als bedrijf groeit. Trend Micro e-mail encryptie vereist ook weinig middelen te beheren, en het verzenden / ontvangen procedures zijn probleemloos.