dvd en video software ipod – Jesterware

De iPod Video Pack door Jesterware bevat twee aparte Programma’s- DVD to iPod en iPod Video Suite. DVD’s worden omgezet in hoofdstuk-bestanden, zodat u de hele schijf overbrengen naar uw iPod of alleen specifieke hoofdstukken. U kunt ook de grootte van de video en de kwaliteit te selecteren, maar u kunt niet handmatig de foto bij te snijden of de naam van het output bestand.

De iPod Video Suite heeft een handige functie die je laat zien wat uw video’s eruit zal zien op een levensgrote afbeelding van een iPod.

De iPod Video Pack zet dvd’s in hoge kwaliteit video-bestanden, maar het programma heeft niet zo veel functies als onze top rated software en de conversie snelheid is traag.

Een uniek kenmerk van Jesterware software pakket is een rechtstreeks programma link naar YouTube. U kunt kopiĆ«ren en plakken van de URL van uw favoriete video’s van YouTube en downloaden naar het programma en vervolgens op je iPod.

Jesterware werkt ook met Windows Vista.

Voor de beste DVD / video naar iPod conversie software die we konden vinden, zie PQ.