dvd-collectie software – DVD Profiler, 2017

DVD Profiler Unlimited kunt u uploaden van uw video collectie in een centrale plaats met behulp van een eenvoudige interface en uw keuze van het uploaden van methoden. Deze DVD-collectie software is makkelijk te gebruiken en heeft veel handige functies.

Overzicht

We waren onder de indruk door de software, want het is niet alleen compatibel met Windows en Mac OS X, maar ook beschikbaar als app voor zowel iOS en Android. De apps kunt u uw collectie bewerken op de gaan en delen met vrienden. U kunt ook plugins installeren om functionaliteit toe te voegen aan het programma. Bovendien, kunt u gegevens uploaden voor allerlei videoformaten.

Met de onbegrensde database, kunt u de groei van uw videobibliotheek tot epische proporties vrij van beperkingen data. Het geeft je een verscheidenheid aan manieren om elke video in je collectie te uploaden, samen met al hun belangrijke details. U kunt items handmatig toevoegen of gebruik de opties sneller als u een grote bibliotheek. Om tijd te besparen, kunt u uploaden door het scannen van de barcode op het geval van een film, of voor digitale formaten, kunt u de software scant uw schijfstation of harde schijf. Echter, hoeft u niet de optie van het uploaden van video-informatie door een URL, die je kunt doen met een aantal andere software simpelweg invoeren.

Deze film collectie software heeft een van de schoonste en meest intuïtieve interfaces van elke op onze line-up, dus het is makkelijk te gebruiken. Het is eenvoudig om alle menu’s en opties te vinden, en het biedt zelfs een aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals wachtwoordbeveiliging en catalogus back-up. De ingebouwde lening manager kunt u een nota van elke video die je lenen uit te maken, zodat je altijd weet waar het is. U kunt de huid en de lay-out van de software aan te passen voor een betere weergave. Daarnaast kunt u een zoeklijst van video’s die u wilt kopen en beoordeel video’s die u al hebt gezien creëren.

De software doet meer dan een register van de films in uw collectie – somt alle relevante punten van informatie, ook. Als je je collectie te bekijken, kunt u klikken op een video op eenvoudige details, zoals de titel, de cast en de samenvatting, of meer gedetailleerde informatie, zoals de studio, looptijd, aspect ratio, genre of MPAA waardering te geven. DVD Profiler Unlimited doet ook een leuke baan loggen individuele tv-show afleveringen of onderdelen van een box set. Voor gemakkelijk zoeken, kunt u elke video met zoekwoorden te taggen. Ook kunt u een link naar de trailer of de website van een film.

Je hebt een aantal customer support opties voor deze software, hoewel het geen tutorials bieden. De website van de fabrikant beschikt over de middelen, zoals een kennisbank, gebruikersforum en veelgestelde vragen sectie. U kunt ook contact opnemen met het bedrijf door het invullen van een online formulier in als u wilt iemand rechtstreeks te praten.

DVD Profiler Unlimited ziet er goed uit en werkt goed, met een gedoe-free interface. Het is makkelijk te navigeren en levert u met meerdere methoden van het uploaden van video-informatie, zodat u de juiste pasvorm voor uw behoeften. De overvloed aan functies maken het een goede keuze.