driver update software – UpdateStar Drivers, 2017

Het kiezen van een kwaliteit bestuurder checker is niet al te ingewikkeld: Je krijgt een updater dat is veilig om malware te voorkomen willen; dat geeft je gebruiksgemak en flexibiliteit; en dat – vooral – vondsten zoals veel van de belangrijke, verouderde stuurprogramma’s op uw systeem mogelijk te maken. UpdateStar Drivers 7 faalt in alle drie de categorieën. Het bundelt ongewenste software met zijn installateur, het ontbreekt aan een paar van de belangrijkste functies die we zouden verwachten van een fatsoenlijke driver finder, en het meest kritisch, zijn prestaties in onze batterij van de real-world testen was verschrikkelijk.

Overzicht

Die tests betrekken loopt elke updater op een oudere machine met 36 verschillende, verouderde drivers in de noodzaak van updates. De beste coureur updaters wist te vinden 24 of zelfs 30 van de 36 bestuurders, terwijl de meeste anderen ten minste de helft beheerd. Drivers 7 alleen gespot en aanbevolen updates voor zeven van de apparaten. Een paar waren belangrijk – zonder bijgewerkte Ethernet stuurprogramma’s, bijvoorbeeld, kan de internetverbinding van een computer vlekkerige worden – maar de meeste waren niet.

Zodra u een driver scan software UpdateStar’s klaar bent, het geeft je de beste aanbevelingen voor vervangingen. U kunt deze drivers downloaden zodra u het programma hebt geregistreerd, ook al kunnen er bepaalde bestanden kan het niet voor u installeren. In deze gevallen moet je uitzoeken hoe de stuurprogramma’s handmatig installeren. Dit is niet geholpen door het feit dat UpdateStar garandeert niet dat de bronnen voor alle chauffeurs. Het is meestal het beste om alleen te downloaden drivers ontwikkeld door Original Equipment Manufacturers of OEM’s. In tegenstelling tot drivers ontwikkeld door derden, OEM-bestanden zijn altijd malware-vrij. Maar zonder een dergelijke garantie in de plaats, zijn we bezorgd over de beveiliging van de bestanden die Drivers 7 aanbeveelt.

Deze problemen worden verder gevoed door de eigen installatie van het programma, dat probeert de startpagina van uw browser wijzigen in een advertentie-ondersteunde versie van Google. Je kunt het stoppen te doen, maar je zult eerst moeten opmerken en schakel een onschuldig checkbox die leest “Gebruik Google Custom Search.” Betrouwbare hoewel de naam van Google is, Custom Search voegt de zoekbalk van Google in een home page die meestal is gevuld met advertenties. Bedrijven doen dit soort dingen om hun inkomsten te verhogen, maar het is slechts een stap verwijderd van malware.

Als je het match-up tegen de beste driver update software in de wereld, kan UpdateStar Drivers 7 niet concurreren. Waar andere producten aan te bieden beveiligde downloads, gebundeld veranderingen browser Drivers ‘roepen zorg. Waar andere updaters zitten boordevol functies, heeft Drivers niet zelfs laten inplannen periodieke scans. En zijn prestaties in onze tests was helaas onvoldoende. Als je op zoek naar een chauffeur checker die zowel krachtig en zorgeloos, zouden we raden u hoger in onze line-up te kijken.