diy alarm monitoring – iSmartAlarm 2017

Tegen een fractie van de kosten van de vergoeding op basis van beveiligingssystemen, iSmartAlarm is een efficiënt alternatief voor huiseigenaren met een beperkt budget. Zelfs als het geld is geen probleem, het is de moeite waard op zoek naar deze DIY binnenlandse veiligheid systeem; Het is zeer intelligent, economisch en betrouwbaar.

U kunt instellen en controleren van de iSmartAlarm systeem met behulp van de gratis app, die beschikbaar op zowel iOS en Android-apparaten is. Mobile toegankelijkheid is een van de grootste selling points van de doe-alarmsystemen. iSmartAlarm wordt geprezen om zijn intuïtief, navigatie gemak en volledige aanpasbaarheid van het systeem.

Een ander positief aspect van iSmartAlarm is het ontwerp van het systeem. Elk apparaat is strak uit en heeft schone, onopvallende lijnen. Net als zijn naam, de glanzende witte van de componenten van het systeem bootst het ontwerp van Apple-producten. Terwijl de esthetiek van een lokale huis beveiligingssysteem ondergeschikt aan de functionaliteit zou moeten zijn, het ontwerp is nog steeds een belangrijk element om te overwegen, en iSmartAlarm levert tevredenheid in dit verband.

U kunt deze DIY security systeem te bouwen à la carte, de apparaten die het beste van dienst te selecteren. Zo kan bijvoorbeeld een bewegingssensor u te waarschuwen voor indringers, en de iCamera biedt real-time monitoring die u kunt bekijken op uw mobiele apparaat. De iCube is van het systeem “brain”, aansluiten van alle apparaten en het overbruggen van hen met de app. Het bedrijf beweert dat het systeem is oneindig uitbreidbaar, dus in theorie kon je zo veel randapparatuur aan te sluiten als u wilt.

De installatie van het systeem is niet al te moeilijk, maar u kunt sommige hik ondervinden wanneer de camera voor het eerst installeert. Deze kwesties zijn van ondergeschikt belang en het systeem zou moeten werken zodra deze worden aangepakt.

Hoewel de iSmartAlarm systeem live-bewaking niet ondersteunt, maar dat betekent niet dat je op je eigen moet je in de problemen met het systeem te draaien. Het bedrijf biedt een aantal technische middelen ondersteuning inclusief een online FAQ sectie, video tutorials en een support ticket systeem. Het bedrijf is zeer behulpzaam en reageert op alle vragen.

iSmartAlarm kunt u uw beveiligingssysteem besturen in de palm van je hand. Ondanks een paar problemen met de installatie, dit doe-het-huis alarm en veiligheid systeem biedt uitgebreide bescherming die u gemakkelijk aan te passen en controle te vinden.