discount inktcartridges winkels – TomatoInk 2017

TomatoInk omvat vele van de verwachte grondslagen voor een korting inktpatroon te slaan. inventaris van de winkel is voorzien van een grondige selectie van de printer en inkjet cartridges voor modellen, variërend van zakelijke printer fabrikanten zoals Kyocera en Epson naar huis printer bedrijven als Dell. Beyond cartridges, de winkel verkoopt ook secundaire accessoires en benodigdheden voor uw huis of bedrijf printer. Samen met het bedrijfsleven printer toner, de winkel verkoopt ook printerpapier en USB-printer kabels. Toch zal thuisgebruikers die behoefte hebben aan refill kits hebben om elders te kijken, omdat ze niet door TomatoInk worden verkocht.

Overzicht

De winkel biedt ook standaard marketing services voor zakelijke of economie-minded kopers. Flexibel tarief prijsstelling kortingen bulk zijn beschikbaar voor vele producten, afhankelijk van de hoeveelheid in je mandje. Beschikbare kortingen variëren van 3 tot 15 procent, en grotere kortingen kunnen worden toegepast voor kleine tot grote zakelijke bestellingen. TomatoInk stelt ook corporate accounts voor geautoriseerde afnemers van scholen, bedrijven of het leger. Beschikbare voordelen zijn prioriteit customer support en aanvullende winkel kortingen.

TomatoInk kan het verwerken van betalingen via diverse kanalen. Samen met de standaard creditcard-aanbieders, zoals Visa en American Express, de winkel aanvaardt ook online betalingssysteem PayPal, waarmee u uw vertrouwde internet betaalomgeving trends te beheren met gemak. De winkel biedt ook gratis verzending op bestellingen die meer dan $ 50, dat is een percentage iets hoger dan vergelijkbare inkjet cartridge winkels in totaal.

Hebt u vragen over uw producten of bestelling, de site biedt verschillende manieren voor u om contact met hen. Samen met de standaard telefoon en e-mail-kanalen, TomatoInk’s live chat service biedt het oplossen van problemen voor de klantenservice en technische ondersteuning kwesties. Daarnaast heeft de site heeft ook een speciale sectie voor technische ondersteuning gidsen. Deze omvatten walkthroughs voor taken zoals het installeren van een cartridge en afdrukkwaliteit onderhoud.

De winkel heeft ook een fundamentele aanwezigheid op social media. TomatoInk’s Twitter en Facebook-accounts bevatten weinig naast berichten en af ​​en toe voor, hoewel het bedrijf regelmatig antwoordt op berichten van klanten op Facebook.

TomatoInk beschikt over veel van de noodzakelijke aanbod voor een website inktpatroon. Met een grondige catalogus van de fabrikant opties en nuttige klantenondersteuning documentatie, kan TomatoInk voldoen aan de behoeften van het bedrijfsleven en thuisgebruikers die behoefte hebben aan printing supplies.