digitale pen – Neo Smartpen N2, 2017

De Neo Smartpen N2 kwam tot bloei na een succesvolle Kickstarter campagne. Deze digitale pen is ongelooflijk dun en is gemaakt van massief aluminium, waardoor het glad, stevig en glanzend. Verscheidene andere digitale pennen lijken dik en kan ongemakkelijk om vast te houden, maar in dit niet. Het is eigenlijk zo ongeveer zo dun als een balpen. We hebben de Neo Smartpen N2 onze Top Tien Reviews Bronze Award voor de beste slimme pen om zijn duurzaamheid, gebruiksgemak en device support verleend.

prestatie

Het koppelen van deze slimme pen met een iPhone is ongelooflijk eenvoudig en het duurt minder dan een minuut. U kunt ook gebruik maken van de N2 digitale pen met een Android-apparaat. De verbinding wordt draadloos gedaan door middel van Bluetooth. De pen werkt met een smartphone, tablet of computer. Als je schrijft, de pen heeft geen problemen van het omzetten van geschreven tekst naar digitaal, zelfs bij het schrijven klein.

Deze elektronische pen kan worden gebruikt voor het schetsen, ook. Na het draaien van de pen op en schrijven of tekenen, wordt deze automatisch alles wat je op papier te besparen. Wilt u tegelijkertijd geluid op te nemen terwijl u het noteren van nota’s, je kunt. Dit is handig tijdens bestuursvergaderingen of colleges. Bij het schrijven, dan kunt u ook een label bepaalde pagina’s, zodat u kunt zoeken voor hen en vinden ze later. De batterijlevensduur van de pen is ongeveer twee dagen, maar kan minder met zware gebruik.

Van alle digitale pennen we beoordeeld, dit is een van de meest comfortabele. Het voelt gewoon natuurlijk en lijkt niet alsof je met een paar rare gadget schrijft. NeoLab Convergentie zet echt veel van het denken in het algemene ontwerp van deze pen. De pen heeft een diameter van slechts 0,46 inch. Het is 6 inches lang en weegt slechts 0,84 ounces. In principe is het niet omvangrijk helemaal en zal niet nemen alle wennen.

Aangezien de pen maakt gebruik van een standaard cartridge, zult u geen zorgen te maken over de aanschaf van dure inkt vullingen. Je moet speciale notebooks, de zogenaamde nOpmerking notebooks, van neoLab Convergence kopen. De nOpmerking notebooks hebben zwarte inkt patronen die je pen waar het zich op het pad te vertellen. De informatie kan vervolgens worden gedigitaliseerd en bekeken op een mobiel apparaat. NeoLab Convergence zegt dat u uw eigen notebook papier met behulp van speciale software, genaamd NeoPDF, dat is ook gratis kunt afdrukken.

NeoLab Convergence biedt ook een uitstekende app om de pen te vullen. De app, Neo Notes, werkt met iPhones, iPads en Android smartphones en tablets. Het is intuïtief en makkelijk te gebruiken. Wanneer u de pen op te starten en de app te installeren, het geeft je stap-voor-stap instructies over hoe u het toestel koppelen. Andere pennen we gebruikten waren een stuk ingewikkelder te krijgen opgericht voor de eerste keer, maar de app maakte het proces eenvoudig genoeg voor iedereen te doen. De app kunt u meerdere virtuele notebooks, en je kunt veranderen; tekstkleur, markeert de belangrijkste woorden en annoteren uw notities.

feature Set

Dit is een Bluetooth pen en maakt geen gebruik van Wi-Fi, die je levensduur van de batterij te besparen. Deze pen is compatibel met de desktop en mobiele versies van de populaire-notities app EverNote. Of, als u wilt kunt u stuur PDF-versies van uw notities door middel van SMS-bericht of e-mail.

De app ondersteunt handschrift conversie. Terwijl u op een nNotes pad te schrijven, zal een exacte versie van wat er op de pagina tegelijk verschijnt op uw mobiele scherm. Echter, in tegenstelling tot andere slimme pennen, je hoeft niet naar een apparaat altijd gepaard of aangesloten te hebben. De nota’s kan worden geschreven en gesynchroniseerd op een later tijdstip. De pen zal 1.000 pagina’s van nota’s, dat is meer dan de meeste op te slaan. Deze digitale pen herkent ook verschillende talen.

Met deze digitale pen, krijg je een garantie van een jaar. NeoLab Convergentie is gevestigd in het buitenland, en er is geen telefoonnummer vermeld. Het bedrijf doet de adressen voor hun kantoren, dus je kon hen via post te bereiken. Gelukkig is dat niet echt nodig, omdat zij e-mail ondersteuning bieden. U kunt ook het nuttig vinden om de FAQ pagina te bezoeken, lees tutorials of bezoek forums op de website van neoLab Convergence’s.

De N2 is een van de best beschikbare digitale pen. Het is compatibel met de meeste apparaten, het is ongelooflijk licht van gewicht, en alle accessoires die u nodig heeft zijn inbegrepen. Niet alleen de pen zelf werken fantastisch maken van digitale versies van de aantekeningen en schetsen en het neemt ook geluid op. De gratis smartphone of tablet mobiele app opgenomen is zeer krachtig en makkelijk te gebruiken. Samen vormen deze maken het N2 een van de beste keuzes in slimme pennen.

Help en ondersteuning

Overzicht