contact lens – SV Contacten, 2017

SV Contacten biedt een verscheidenheid van de merknaam contactlenzen en elk type lens, van de dagelijkse disposables lenzen flesje. Sommige van de contactlens merken waaronder Acuvue, CooperVision, Proclear, Purevision en SofLens. U vindt er ook gekleurde contactlenzen als u wilt naar een andere oogkleur te proberen.

Overzicht

Deze online contacten provider biedt gratis standaard verzending bij bestellingen van meer dan $ 89, dat is gemakkelijk bereikbaar als je een jaar levering van lenzen te kopen. Na de verwerking periode kunt u uw bestelling in 5-7 dagen met standaard verzending verwachten. U kunt uw bestelling volgen via de website, zodat je weet wanneer je je contacten verwachten. Het bedrijf biedt versnelde verzendkosten als u uw contacten sneller nodig.

In het geval dat de contacten die u bestelt niet werken voor u, SV Contacten kunt u de lenzen tot 30 dagen terug te keren vanaf de aankoopdatum. De contacten moeten ongebruikt zijn en in hun originele verpakking in aanmerking te komen voor een terugbetaling. U kunt ook lenzen ruilen voor nieuwe als je wilt.

SV Contacten heeft een pagina met veelgestelde vragen, dat is zeer behulpzaam. U kunt de antwoorden op de meeste van uw fundamentele vragen op deze pagina te vinden, maar in het geval u Direct hulp nodig, vertegenwoordigers van de klantendienst zijn beschikbaar via de telefoon of via e-mail. Echter, SV Contacten geen live chat ondersteuning, dus als je directe hulp wilt, moet je bellen.

Als u op zoek bent naar accessoires om toe te voegen aan je contacten bestelling kunt SV Contacten hen. Het bedrijf verkoopt contact oplossing, oogdruppels, zonnebrillen, en is een van de weinige online contact lens retailers om de lens inserters en verwijderaars verkopen. Met een scala aan accessoires toegevoegd aan de inventaris van het bedrijf, heb je het gemak van een one-stop-shopping ervaring, die u kunt wat tijd besparen.

SV Contacten heeft een goede selectie van de merknaam lenzen, van de beste merken om custom-made contactlenzen. Echter, de selectie contacten is niet zo uitgebreid als die welke worden aangeboden door een aantal top-ranked aanbieders van online contacten. Het bedrijf heeft een verscheidenheid van de scheepvaart opties, een handige Help-pagina en een ruime keuze aan accessoires, waardoor u one-stop shopping gemak. SV Contacten is een goede keuze als een online contacten provider.