conference call diensten – Zip Conferencing 2017

Zip Conferencing’s conference call service biedt gratis en bijgestaan ​​conferencing opties, samen met de lokale en gratis internationale conferencing-mogelijkheden. Het beschikt ook over een groot aantal conferencing instrumenten, waaronder meerdere presentator controles, aanpasbare groeten en geblokkeerde ingang. Echter, de service voelt een beetje gedateerd en is in kwaliteit overtroffen door veel van zijn concurrenten.

Overzicht

Met Zip Conferencing, krijg je zowel audio en web conferencing features. De audiofuncties zijn uitstekend en geven u tal van mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de telefoon bijeenkomsten soepel en effectief. U kunt plannen en organiseren een bijeenkomst op elk gewenst moment. Als u een geautomatiseerde telefonische vergadering te plannen, kunt u maximaal 300 deelnemers. Wilt u een-operator bijgestaan ​​call, waarin een operator zit in, behandelt alle functies en beheert de kwaliteit van het gesprek te houden, kunt u tot 10.000 aanwezigen.

Deze conference call provider kunt u uw conference calls op te nemen en speel ze later. U kunt ook bepaalde personen blokkeren van deelname aan uw gesprekken. Deze functie is vooral waardevol als je bespreken gevoelige informatie die u niet wilt dat ongeautoriseerde oren om te horen. Ook Zip Conferencing beschikt over meerdere presentator controles zodat niemand persoon heeft om de leiding te nemen en de controle van de vergadering de hele tijd. In plaats daarvan kan de verantwoordelijkheid van de ene naar de andere deelnemer. Echter, deze service niet aanpassingsmogelijkheden te bieden, zoals de mogelijkheid om een ​​aangepaste telefoonnummer te maken.

Een aantal functies aan te moedigen interactie en laat elk van de deelnemers om een ​​stem te hebben. Het echte voordeel van deze audio conferencing service is de compatibele GlobalMeet app. Het synchroniseert met Zip Conferencing’s teleconferentie service en stelt u in staat om deel te nemen of gastheer voor een vergadering.

De app biedt ook functies die het mogelijk maken de deelnemers om notities, brainstormen te nemen en trekken uit plannen. De dienst biedt polling, Q & A en chat-mogelijkheden. Alle functies worden overgebracht naar deelnemers en de resultaten worden naar de gastheer in real time. De Q & A functie kunt u het opzetten van vragen als een test in een verscheidenheid van formaten, met inbegrip van waar of onwaar, multiple choice met één juist antwoord en multiple choice met meerdere juiste antwoorden.

Dit bedrijf biedt verschillende bronnen steun om ervoor te zorgen u het meeste uit deze conference calling service. In het geval dat u rechtstreeks naar een medewerker van de klantenservice, e-mail, telefoon en live chat beschikbaar te spreken. Het bedrijf biedt ook online bronnen, waaronder veelgestelde vragen en how-to artikelen.

Zip Conferencing is een goede conference call service provider. Het heeft handige tools, vele customer support opties en een eenvoudig te gebruiken interface. Deze aanbieder is een sterke optie voor een conference calling service, in het bijzonder als je een verscheidenheid aan audio en web conferencing opties.