conference call diensten – WebEx 2017

WebEx is technisch niet een conference call service. Het richt zich op webinars en web meetings. De audio conferencing deel is een bonus gekoppeld aan de normale diensten. Echter, hoewel de conference call service is een add-on, het nog steeds geldt als Beoordelingen over de Top Tien Bronze Award winnaar in onze vergelijking van de beste conference call diensten. U zult niet teleurgesteld worden met gebruiksvriendelijke tools WebEx voor het bijwonen van en het plannen van vergaderingen, samen met krachtige interactieve mogelijkheden en vergadering rapportage.

conferencing Kenmerken

Deze conference call provider biedt alle functies die we zoeken in de telefoon meeting services. Het biedt zowel gratis en betaalnummers, en u kunt bellen vanuit overal in de wereld. U kunt een conference call 24/7 plannen, en er zijn geen grenzen aan wanneer conference calls kan plaatsvinden.

Deze telefoon vergadering dienst kunt u ook een lijst van alle deelnemers het telefoongesprek te bekijken. U kunt doorgeven presentator controles, zodat meerdere personen ideeën, plannen en strategieën kunnen presenteren aan de andere aanwezigen.

De dienst heeft gespreksopname en replay mogelijkheden. Dit is een gunstige eigenschap, met name als een persoon mist het telefoongesprek of wilt u eens gaan over belangrijke informatie.

De interactieve mogelijkheden van WebEx zijn geavanceerder dan die van elke andere applicatie die we hebben getest. De polling functies, web tours, virtueel de hand opheffen, whiteboard functies, VoIP, chat en onderzoek mogelijkheden, en post-conferentie rapporten zijn gedetailleerd en handig. Het whiteboard is makkelijk te gebruiken, en u kunt typen in een verscheidenheid van kleuren en maten, evenals plaatst u de cursor ergens op het whiteboard te beginnen. Je kunt tekenen in diverse kleuren en lijn formaten en deelnemers kunnen pijlen toe te voegen met hun namen op hen.

Door middel van deze conference call service, kunt u documenten, applicaties en desktops feilloos te delen. Terwijl alle deelnemers samen te werken met behulp van hetzelfde venster, de gastheer heeft de macht om een ​​hele bureaublad te delen. Alles wat op de host-computer geïnstalleerd kan worden geopend op het scherm voor de hele conferentie te bekijken. Als gastheer, kunt u ook toegang krijgen tot een computer op afstand het bureaublad te delen tijdens de vergadering. U kunt alle documenten of applicaties die zijn opgeslagen op de harde schijf met alle deelnemers aan de vergadering deel.

Interactive Abilities

Naast het openen van een document, toepassing, bestand of web browser te delen met de deelnemers, kunt u documenten en toepassingen te delen. U kunt materiaal dat vervolgens overdraagt ​​aan de deelnemers te uploaden. Het gemak en de naadloze overgang WebEx biedt terwijl het gaan van de ene desktop naar de andere en de real-time transfer mogelijkheden beschikbaar voor bestanden en documenten zijn indrukwekkend. Echter, de extra kosten die nodig zijn voor bepaalde functies, zoals toegang op afstand, beperkt de service.

Mocht u vragen of opmerkingen tijdens het gebruik van deze teleconferentie dienst, een support medewerker is beschikbaar via e-mail, telefoon en live chat. Er zijn verschillende online hulpmiddelen om eventuele vragen te beantwoorden die je hebt. Deze middelen zijn onder andere video’s, online training en Help-artikelen.

Dit bedrijf ontbreekt-operator bewaakt gesprekken. Met deze functie kunt u een operator luisteren naar uw oproep om u te helpen als er zich problemen voordoen. Dit is een waardevolle eigenschap, vooral als je van plan bent om grote conference calls met tientallen deelnemers organiseren.

WebEx levert een aantal conferencing opties om ervoor te zorgen dat de telefoon vergaderingen lopen met zo weinig problemen mogelijk te maken. Het heeft een grote selectie van functies, en je kunt er zeker van zijn dat u een kwalitatief hoogwaardig product dat maakt de telefoon vergaderingen efficiënt en impactvolle. Met deze voordelen en de steun middelen van het bedrijf biedt, WebEx is een conference call service de moeite waard uw aandacht.

Het delen & Reporting

Help en ondersteuning

Overzicht