compacte magnetron – Oster, 2017

De 900-watt Oster OGH6901 is een slanke, roestvrij staal en zwarte compact magnetron, dat veelzijdige mogelijkheden biedt om u te helpen snel maaltijden en snacks te bereiden. Het biedt een grote keukenhoek die is geschikt voor verschillende maten van de containers, plus je krijgt genoeg voorkeuzetoetsen om maaltijden te maken met een enkele aanraking.

Overzicht

Dit aanrecht magnetron beschikt over een ruim interieur van 0,9 kubieke voet die gemakkelijk kunnen omgaan met een 10,5-inch bord, een 7-inch drinkglas, of een mengkom dat 11,5 x 6,5 inch meet. U kunt snel instellen verschillende vermogensniveaus en bereidingstijden voor diverse voedingsmiddelen met het intuïtieve bedieningspaneel.

Het bedieningspaneel is voorzien preselectieknoppen voor bepaalde voedingsmiddelen, zoals de populaire voor popcorn, aardappelen en pizza, en een voor een bevroren eten en drinken. Daarnaast krijg je een handig opwarmen knop om voedsel te verwarmen zonder overkoken. De Quick Cook optie en 30-tweede sleutel speed up verwarming door u te laten instellen van de bereidingstijd of aan te vullen met één druk op de knop.

U kunt deze kleine magnetron voor zowel een één- of twee-traps kookproces te programmeren. Met de één-fase koken, de microgolf kookt voor de hoeveelheid tijd die u kiest, tot bijna 100 minuten. De twee fasen kookt typisch een punt op een hogere temperatuur, en dan schakelt de magnetron automatisch tot een lagere temperatuur voor de tweede fase. Zo kunt u de ingrediënten te koken in een stoofpot van rundvlees, zodat het veilig temperaturen bereikt, dan laat sudderen totdat je klaar om te eten zonder te gaar te zijn.

Een belangrijk voordeel van de Oster magnetron zijn kooksensor vermogen die bepaalt wanneer voedsel wordt gedaan door de vochtigheid en temperatuur van het interieur. Als je iets wilt ontdooien, kunt u het programma van het gewicht, of u kunt de snelheid ontdooien sleutel voor een kortere voorbereidingstijd gebruiken. Deze instelling wisselt tussen de ontdooi-functie en de stand tijd, dat is wanneer de temperatuur van het voedsel stijgt uiteraard zonder de machine draait, om voedsel aan de staat waar je eigenlijke koken kunt beginnen te brengen.

We hebben over het algemeen positieve resultaten toen we de Oster getest, maar er waren een paar gebreken. De meeste voedselveiligheid deskundigen raden dat gekookt voedsel te bereiken een inwendige temperatuur van 165 F voor de veiligheid. We opgewarmd een bevroren macaroni en kaas diner volgens de aanwijzingen op de verpakking, en het kwam uit op een veilige 167 F. Echter, een andere test met een bevroren kids ‘maaltijd van kleine corn honden, frietjes en maïs slechts bracht drie van de vier koren honden tot 167 F, met één graanhond nog koud.

Toen we probeerden met behulp van de Oster magnetron’s popcorn-knop, hebben we geleerd dat een looptijd van 2:20 minuten. We probeerden het verwarmen van een zak met magnetron popcorn, maar we nodig om het 36 seconden te vroeg uit te nemen, omdat de knallen was gestopt. De popcorn smaakte prima, maar we telden 20 unpopped kernels.

De Oster’s aardappel knop kookt voor een indrukwekkend korte 3:20 minuten, en het zapped een normale grootte aardappel tot een inwendige temperatuur van 181 F. We hebben ook geprobeerd de pizza-knop, waarmee u de mogelijkheid om één of vijf minuten geeft. Wij selecteerden een minuut te verwarmen een stuk pizza die koude uit de koelkast was. Het bereikte 170 F in die korte tijd.

De Oster OGH6901 biedt u verschillende programmering keuzes, zodat u kunt instellen dat het ontdooien en dan kook je maaltijden koken in twee fasen, of koken voor vaste tijden afgestemd op specifieke voedingsmiddelen. Hoewel we een paar fouten in ons voedsel proeven aangetroffen, dit Oster magnetron presteerde goed in het algemeen en zou een goede aanvulling op elke keuken.