coaxkabel – Snelheid

Velocity digitale coaxiale kabel van de beroemde Cables To Go zal voldoen aan uw audio zoetekauw als een van die ongrijpbare-peer-smaak gastronomische jelly beans. Lengte opties overspannen 1,5-25 voeten en met een assortiment als dat, bent u gebonden aan een smaak die je leuk vindt – zelfs als geconcentreerde explosies van verse peer smaak zijn niet uw kopje thee. Er zijn maar weinig concurrenten kan een dergelijke smaakvolle mix van kwaliteit en de economie bieden.

Kenmerken

Cables To Go begonnen met de ontwikkeling van hun gastronomische kabel recepten in de achterste helft van een computer op te slaan in 1984 en hebben genoten van een gestage klim in populariteit sindsdien. Een exclusieve focus op kabels en connectiviteit heeft ze experts in de productie-kabel gemaakt, en hun digitale coaxiale kabels zijn geen uitzondering.

In de kern van elke digitale coaxiale kabel, dan heb je een zuurstofvrije koperen geleider te vinden. Deze draad is voornamelijk verantwoordelijk voor de uitvoering van het audiosignaal (net als de zetmeelrijke hart van een gastronomische jelly bean is vooral verantwoordelijk voor het ponsen u in de smaakpapillen met smaak). Het lage zuurstofgehalte houdt de sterk geleidende koper uit oxiderende, zodat de kabel gezond blijft veel langer.

De volgende laag is samengesteld uit een diëlektrisch schuim dat de koperen kern met dataoverdracht ondersteunt. De diëlektrische helpt de koperen kern te isoleren en de juiste afstand tussen de binnengeleider en de buitengeleider handhaven. Air maakt de beste natuurlijke diëlektrische, maar frisse lucht kan niet blijven de binnenste draad van het aanraken van de buitenste afscherming. Deze kabel maakt gebruik van stikstof geïnjecteerd schuim dat de binnenste geleider beschermt en zorgt voor een maximale elektrische isolatie.

De volgende lagen zijn samengesteld uit een aluminiumfolie schild om radiogolven af ​​te buigen en een koperen gevlochten bewaker om elektromagnetische golven af ​​te leiden. Deze twee lagen zijn essentieel voor het audiosignaal beschermen tegen vervorming storing veroorzaakt. Geen kabel kan de kwaliteit van een audiosignaal te verbeteren, maar goede geleiders en afschermingen kunnen verminderen of elimineren vervorming en zorgen dat het signaal aankomt aan het einde van de kabel op dezelfde manier ging.

De laatste laag van de kabel zoals snoep glazuur de jelly bean: een polyvinylchloride (beter bekend als PVC) mantel die flexibel en duurzaam zodat de delicate ingewanden van de kabel niet wordt beschadigd. Velocity kabels staan ​​bekend om hun donkerblauwe kleur, die afwijkt van de industrie de typische zwarte of witte kabel kleur. Als je niet van plan bent om in-wall installatie, altijd rekening houden met de kleur van de kabel. Black is meestal meer discreet.

connector Features

Elke kabel wordt getipt met twee mannelijke RCA-stekkers voor universele compatibiliteit met home audio-elektronica. De stekkers zijn verguld voor maximale geleiding, dat is een leuke feature om te zien. Helaas, de connectoren gebrek aan een split centrum pin, die zou helpen verhogen contact druk. De splitsing pin is niet een essentieel kenmerk aan de kabel prestaties, maar het is nog steeds leuk om te hebben.

De lengte opties zijn de meest dwingende reden om deze digitale coaxiale kabel te kiezen. Hoe meer lengte opties voor u beschikbaar, de grotere flexibiliteit kunt u genieten in de bedrading van uw home audio systeem. Hoe korter kunt u uw audio-kabels te houden, hoe minder het audiosignaal worden blootgesteld om vervorming van inmenging van buitenaf, dus je zult willen pools van overtollige kabel te voorkomen. Het gamma van lengte opties voor deze digitale coax-kabel bevat de volgende

We zijn vooral onder de indruk van de 1,5 en 12 voet kabel opties; paar kabelfabrikanten bieden deze lengtes voor digitale coax. De 1.5-kabel zullen vooral ideaal voor korte verbindingen. Met Velocity en een beetje van geavanceerde planning, zult u in staat om zaken in te stellen, zonder de uitgaven extra geld op overtollige kabel te krijgen.

Deze audiokabels geleverd met een uitstekende levenslange garantie dat de toewijding van de fabrikant weerspiegelt. De garantie dekt alle kabels voor arbeid en gebreken, behalve in gevallen van misbruik of ongeautoriseerde reparaties. Bovendien Cables To Go biedt ook levenslange technische ondersteuning voor al hun klanten. Het telefoonnummer wordt op de website van het bedrijf.

Als u niet tevreden met de Velocity digitale coax kabels zijn, Cables To Go heeft een 30-dagen restitutie beleid. Scheepvaart moeten vooraf worden betaald, en je kan verantwoordelijk zijn voor een 15% restocking fee te zijn.

Het grote scala aan kabellengte opties, de hoogwaardige componenten en een uitstekende levenslange garantie maken Velocity een van de beste digitale coax-kabels beschikbaar. De vrijheid die je zal voelen bij de planning van uw home audio systeem met Velocity kabels zullen u zo enthousiast als de spreekwoordelijke kind in een snoepwinkel te hebben.

opties

Help en ondersteuning

Overzicht